krogen ikväll

Heej!

Idag har det varit en hel dag i Uppsala med min bättre hälft Sandra! Roligt har vi haft, om det nu någon gång kan bli tråkigt med henne? ;) Hahah

Ikväll blir det utgång med bra folk!

Så nu lite fix, sen vidare mot Gimo, sen Uppsala, Igen! :)

PUSS

nervositeten är över!

Nu slapp jag vara nervös mera! Inte för att det var så mycket att vara nervös över, men skönt i alla fall. Så nu återstår det att få ett svar! ;) Hihi

Ikväll blir det bilträff som det ser ut nu, blir det skit väder så vill jag nog inte åka tror ja, ser ju ut som att det är regn på G men vi får hoppas på lite sol och bra väder istället! :)



Ett litet smakprov på my new haircut! Eller hur det stavas?!?

PUSS

Nervööööös

GodMorgon allihopa!

Idag är jag lite nervööös jag! Tänker tyvärr inte säga varför än, men det kanske ni får reda på så småningom ;).. Ska i alla fall gå och börja sminka mig alldeles strax och fixa håret. Har ju ny frisyr nu så nu blir det lite roligare! :) Har klippt sned lugg så lite annorlunda är det. :)

Nu blir det smink och fix på hög nivå! :D

PUSS

trött idag

Hej hej hej hej..

Känner mig riktigt slö idag! usch! känns som jag behöver sova i typ 70 timmar till, kan ju bero på att jag sov dåligt inatt? men ändå, man vill ju vara pigg såhär mitt på dagen?! Senare ska vi till Älsklings nyinköpta båt och fixa lite på den! Bilder kommer sen :). Nu längtar man skapligt till sommaren så man kan åka ut med båten och åka vattenskidor och ring å lite sånt! :D

Nu ska jag väl kolla om det finns något roligt på Tv tills älskling kommer hem!.

PUSS

...

God Morgon folket!

Själv har jag varit vaken sen kl sju, hann till jobbet en sväng också, men har ju fått den här j*vla urinvägsinfektionen nu igen, alltid är det något! Inte så jätte kul att jobba då. Så det blev en hemma dag framför Tv.n och massa citron vatten och söka lite jobb också.

Nu ska jag kolla lite C/o Segemyhr! :)

PUSS

Måndag igen då

Hejsan hejsan!

Idag har jag jobbat för fullt, likadant imorn. Har varit så trött idag, så det var riktigt skönt att komma hem och bara slänga sig i soffan, har orkat med en liten promenad bara.
Får se om man är lite piggare imorgon, förhoppningsvis är jag de .. :)

Nu blir det lite Criminal Minds så här på kvällen som vanligt.

PUSS

this friday night

Hallååå!

Ledigt idag, skönt. Har hunnit med väldigt mycket faktiskt, dammat, dammsugit, skurat golv, bytt sängkläder, diskat m.m. Duktig jag då, jahaa ..:)

Får se vad denna kväll bjuder på för något då, ska till Gimo sen för att träffa bästa Sandra! :) Och då lär det ju hända något, aldrig tråkigt med henne ju?! ;)

PUSS

vårkänslor idag!

Hej Hallå!

Idag har det ju vait en underbar dag! Synd att det var jobbdag, men ute har man ju fått varit i alla fall så jätte synd är det väl inte om en! När jag kom hem tog jag en låång promenad med Majsan så hon skulle få röra lite på sig. Hon var helt slut när vi kom hem kan ja lova! ;)
Som det ser ut nu så ska jag inte jobba imorgon, och det skulle ju bli fint väder och varmt igen så då blir det en till lång promenad i det vackra vädret! Håller tummarna för att det blir så i alla fall!

Rock ringen har jag kört igång med också, haha, ojoj vad ont det gör. Men man vänjer sig väl hoppas ja :)..

Nu blir det lite Criminal Minds och ett glas juice.. :)

PUSS

onsdag

Hejsan!

Idag är en bra dag! Har hunnit med å tränat nu på morgonen så nu är jag igång igen med träningen, har ju fått hem min rock ring nu också, så får se om den gör någon skillnad ;)..
Snart ska jag ut och gå med Sandra, hon kommer hit så vi tänkte ta en lång promenad :).

Sen ska jag börja kolla lite jobb igen, om det kommit ut något spännande!

PUSS

kortis dag idag

Idag jobbade jag kort dag, sköönt. Var så trött imorse så orkade inte upp ur sängen den tid jag skulle, så det resulterade i nästan försening till jobbet och mycket bråttom! Jag är vääääldigt morgontrött av mig.. ;)

När jag kom hem diskade jag all disk och plockade undan lite här hemma, sen kollade jag lite vänner, ( som alltid varje dag, minst två avsnitt. ) 
Nu kom älskling och jag precis hem från Östhammar, vi har varit och handlat lite småsaker, och present till min Mami. :) Hoppas hon blir glad!

Nu blir det lite matlagning och lite Criminal Minds till maten!

PUSS

söndag

Söndag, söndag, söndag...

Jobb imorgon, tyvärr.. Orkar egentligen inte. Men måste väl om man ska få in lite pengar.

Nu ska jag bara ligga i sängen och inte göra nånting..

PUSS

i brist på annat...




Bjuder på dem där!

PUSS

äckel lördag!

Äckel lördag.. Vaknade kl sju imorse av rethosta som jag haft hela natten.. Bara det gör min dag till ovärd att kliva upp ur sängen ens, men jag provade iaf, så duschade, sminkade mig klädde på mig, åt frukost och gick promenad. Men tro på fan att det ändå inte ska vara bra. BLir ju inte bättre att den andra är sur heller..

Nu sitter jag här själv i alla fall. Var väl förutspått att det skulle bli så antar jag. Tråkigt tycker jag. Trodde aldrig jag skulle behöva känna den här känslan som jag känner just nu igen. En arg, depp, ledsen känsla. allt på samma gång är inte roligt! Och på det är man sjuk. Så F*N vilken äcklig dag det här är!
Som tur är ska jag få träffa bra folk sen i alla fall. Kanske ändrar humöret på en .. Får hoppas på det.

I högtalarna nu är det lite blandad gammal musik som man lyssnade på när man var typ 14.. ? Väcker minnen!

Ska väl fortsätta med musik ett tag. sen får jag väl försöka få i mig någon mat. Blir mat för en idag då.

PUSS

....

Slutade tidigt idag, skönt. Hade inte orkat längre i alla fall. Har haft ont i huvudet hela dagen, och smart som jag är så glömde jag ju ta med mig alvedon till jobbet! Får hoppas på att man går åt bättringshållet till imorgon då jag jobbar 8-16 .. Inte kul att inte må bra då heller..

Har varit fint väder idag, fram tills nu på kvällen. Tråk väder blev det. Tur att man inte orkar göra något idag ändå då, annars hade jag tänkt ta en lång cykelrunda idag. Men det får bli någon annan dag, får bli lite sit-ups idag bara.
Längtar tills jag får min rock ring som jag har beställt också! Ska bli roligt att prova på och se om den gör någon skillnad som folk säger! ;)

Nu ska jag kolla runt lite efter lediga jobb och hoppas på att hitta något bra som man kan söka :)!

PUSS

BlaBla

GoKväll!

Jobbat hela veckan och det har varit fint väder så har faktiskt inte ens tänkt tanken på att sätta igång datorn och bara sitta i soffan! Har varit soligt och varmt men blåsigt. tyvärr.
Jobbar hela veckan ut också även om jag inte känner för det alls, tror att det är pollen allergin som har satt fart nu. Usch! Så fort man går utanför dörren så börjar det rinna ur ögon och näsa ju! hoppas det inte fortsätter allt för länge!

Förövrigt så var groggen inte min vän i lördags! Nej tack säger jag till sprit nu. Får nog hålla mig till mitt vin & cider! Blir nog bäst så.. ;)

Nu ska jag kolla på Big Brother och äta lite mat med min älskling och Majsan!

PUSS

alkohol, de e alkohol!

Bär av till Gimo ikväll igen men denna gången med lite alkohol i bagaget! Yey! Ska se om man klarar groggen fortfarande då... ;)

PUSS

pokerkväll!

Snart bär det av till Gimo för en pokerkväll med Sandra & Robin! Yeeeey! kulkulkul!  Och vem vinner? Jag självklart? :O ;)

PUSS

fredag!

Äntligen helg!

Nu får man äntligen vila lite när det är helg, ändå är jag jätte sprallig och vill hitta på något. Har precis ätit lite god hemgjord pizza så blir väl vila magen lite bara sen vill jag nog göra något! Ska nog vänta på att Säändra ska sluta jobba och komma hem. Så får hon faktiskt ta och träffa mig tror jag..!! HiHi ;)

Maja var det inge farligt med som tur var, det var bara ett litet blåmärke som vi trodde. Men på något sätt har ju det där blåmärket hamnat där så någon har ju kanske råkat gjort ett misstag och klämt henne lite hårt eller burit henne fel eller något. För det hamnar ju inte där av sig själv sådär bara ändå.

Blir väl ett avsnitt Criminal Minds nu eller något, så får vi se vad resten av kvällen bjuder på sen! :)

PUSS


telefonjour såhär på kvällen..

Hejsan hoppsan!

Slutade tidigt idag så har hunnit med mycket, dammsugit och dammat och plockat undan massa onödigt och diskat berget av disk! duktig ja, jaadåå.

Nu när jag skulle sitta och gosa lite med våran lilla Majsan så såg jag att hon hade något konstigt blåmärke på magen, eller ja, det liknar ett blåmärke, ingen aning om vad det kan vara, så nu har jag haft telefonjour med veterinärer. Inget akut tyckte dom men vi skulle gärna kolla upp det innan helgen, så imorgon blir det en tripp till veterinären med bebis, tur att vi har min bättre hälft Sandra, hon ska ta hand om Majsan imorgon och kanske t.om åka till veterinären med henne om det blir en knasig tid så inte jag eller älskling kan. Hon är den bästa vännen man kan ha! Ställer alltid upp! Love ya S! <3

Ingen träning idag blev det, men det får bli imorgon, nu ska jag och älskling ta de lugnt i soffan framför BB och äta lite mat.

PUSS

Lite bilder på våran Maja bebis!











Världens sötaste och bästa Chihuahua!! <3

Fått fart på datorn igen.

Tänkte börja blogga lite smått nu igen då. Eller ja, försöka kan man kanske säga. Min dator är ju så seeg! Så man orkar liksom aldrig sätta igång den längre känns det som, sitter hellre och kikar runt på internet via telefonen. Har försökt blogga genom telefonen men det GÅR INTE! Något fel så jag inte kan skriva inlägg.. tyvärr. Men Men, får prova ta bort lite saker som inte behövs på datan så kanske den ska funka lite bättre! :)

Jaa, lite om mitt liv såhär långt då, ( sen jag skrev sist. ) Ja, inte så jätte mycket har väl hänt, jobbar ganska så mycket just nu, vikarie fortfarande, söker jobb för fullt. Men det kommer väl någon dag de me.

Har börjat träna nu igen i alla fall, på allvar, ska faktiskt försöka med lite springning med älskling, men har man dålig kondition så har man, blir väl inte så mycket bättre av att man röker och har ansträngnings astma, men försöka kan man ju alltid, blir nog bättre med tiden .. :) Lite Zumba kör jag också, försöker hinna med varje dag, men inte alltid man orkar, då får det bli en liten promenad istället. Cyklingen har kommit igång nu också när snön är borta från vägarna !!! kuul!! Har lilla Majsan i cykelkorgen , hon trivs så bra och sitta där så!

Nu ska jag titta lite på Tv och myysa med älsklingen min!!

PUSS

RSS 2.0