Glaaaaad

Hejsan hejsan!

Inga hål i tänderna! Wiiiiiie! Glad ja blev :).
Var ju på möte imorse, ganska jobbigt, sitta där typ helt tyst i nästan två timmar.. Träffade några av mina gamla lärare, de var ju roligt! fick se gamla klassrum också som ja gick i i typ från 1:an till 4:an. Ganska kul, men mycket är förändrat sen jag gick där såklart. var ju några år sen ! ;)

Men nu ska jag kolla Tv ett tag, sen blir det ut och köra en bit :).
Förresten, börjar bli skapligt nervös inför morgondagen, vet inte riktigt hur dagen kommer se ut och då blir jag nervös :S.. usch, inte lätt när det e svårt, men skönt när det går ;). Haha

PUSSS

...

Förresten, har tjänat hela 7 öre på min blogg nu ;) HAHA!

GOD MORGON!

Nu har ja fixat mig och ska snart gå på möte! sen ska jag åka och jobba. sen kl 15.15 ska ja till tandläkaren :(. USCH! hata! fast har aldrig haft nå problem med mina tänder i hela mitt liv så, det ska nog gå bra.

Men nu måste jag kila :).

PUSS

God Kväll!

Hejsan!

Nu sitter jag för första gången vid datan på hela dagen faktiskt, har haft fullt upp hela dagen känns det som, fast har ju inte gjort så mycket mer än å jobbat och efter jobbet gick ja hem till en kompis. Bad syrran hämta för ja orkade inte åka buss ;D, lat man ska vara, hehe, men det får man vara om man jobbat ^^. Det jag jobbar med nu iaf är nog något jag inte kommer palla i framtiden, har bara jobbat i snart 5 veckor, och är heeeeelt slut efter dagen har slutat. Men så kan det vara när man inte är van.

Sitter och kollar lite mobiler nu iaf, har hittat en cool som mami visade mig också, så ska kika lite närmare på den. Ifall jag skulle bestämma mig för å köpa den får ni väl se hur den ser ut då ;). Hihi. Nyfikna?

Jaja, det var allt för nu!

PUSSS

GODNATT

Nu får ja nog säga Godnatt till er!
har precis kommit hem från sis, och när ja satt i soffan där kände jag att ögonen ville åka ihop ;p, så var nog lika bra å åka hem å försöka sova! Ska väl jobba imorn tror ja, så blir väl till å samla krafter för det..

PUSS & GNATT

Normalt?

bland får man ju bara skämmas för mindre.. Omg vilka onormala människor det finns!
Folk som verkligen inte har nå veettigare för sig än å sitta å driva med folk ;) . haha, som sagt, får skämmas för mindre. Vissa kan man ju fundera va dom har för föräldrar egentligen ? :S Asså dom lär ju inte heller vara så normala isf :S, fast då förstår man ju var ungarna fått de ifrån ;). Vilken tur att jag har underbara föräldrar då :D.
Till er som e störda i huvet: Inte ett dugg synd om er ;)!

God Morgon!

Hejsan, nu sitter jag här och skriver lite och tittar på Jerry Springer, sjukt program alltså, eller sjuka människor I programmet kanske man ska säga, hehe.
Har inte åkt till jobbet idag för mådde inge bra alls imorse, tror ja har för mycket å tänka på ibland, därför ja inte mår så bra alltid kanske? Skönt att det är sommar snart iaf, så man kan koppla av ett tag, fast får man sommarjobb så blir det ju inte så långvarigt å koppla av...
har inte aft den bästa morgon man kan ha direkt, aldrig kul å börja morgonen med tjaffs.. men jag brukar ju inte ha det bästa morgonhumöret så, delvis är de väl mitt fel att de blev tjaffs imorse, Men men, shit happens this is life. ;P

Snart tänkte jag gå en promenad och ta morgon ciggen eftersom att det är så varmt ute och solen skiner, då trivs jag med mitt liv extra mycket ;).

PUSS PÅ ALLA SÖTNOSAR!


Borde skämmas..

Usch, nu har ja precis fått reda på att min mobil som har varit inne på lagning, inte går å laga, så dem slängde den :/. Borde ju egentligen skämmas, fick mobilen i julklapp av mami och papi och sen hamnar man i ett litet tjaffs och mobilen får lida för det. jag brukar i vanliga fall säga till sånna som kastar sina mobiler att '' vad har mobilen gjort för ont?'' typ. Och sen gör ja de själv ;/... usch för mig..

Nu ska jag sörja för min mobil ett tag..


Home!

Nu är jag hemma från jobbet, ska få sluta halv fyra om dagarna nu ist bara för att jag ska ta ut min rast om dagarna, en halvtimme mer e ju iaf inte så jätte mycket, man ska inte klaga, men jag kan vara rätt bra på å klaga så.. (;
Fick åka från Gimo med en kompis idag iaf, skönt :) slapp jag åka den där äckliga bussen, är så trött på å åka buss alltså! så drygt! Lääääängtar tills ja tar körkort!

Just nu sitter jag och kollar på Förhäxad, ganska bra program när det verkligen inte finns nånting annat å kolla på.
Så jag och min huvudvärk sitter här för oss själva just nu^^.

Och nu försvann solen också.. så fort man kommer hem så förvinner solen såklart, har ju varit skit fint väder hela dagen, men så klart när man kommer hem så ska allt de bort, kallare blev de ju nu me.. Usch så less man blir ibland..

Nu ska ja kolla vidare på Förhäxad , skriver väl sen :)

PUSS

Söndag!

Hej hej bloggen!

Har inte skrivit sen i fredags nu, men när ja kom hem i fredags från alunda så orkade jag bara inte :S. usch så trött jag var! tog en macka och sen somnade framför tv:n typ.. Men den kvällen var rolig så länge den vara :)!

Igår så festade vi ja, var ganska kul faktiskt, syrran hade köpt spelet, Våghals 2, haha, sjuka frågor var det ju ! :P Men väldigt roligt spel, så de kan ja ju rekomendera ;).
Men vart inte så full igår iaf, ganska skönt å komma ihåg hela kvällen för en gångs skull, haha.

Idag har vi skjutsat hem Nellie och Moa till Alunda, mamma körde dit å jag hem, sen åkte vi till grillen för å käka, var as hungriga så då blev det lite grillen mat, gottgott :).
Så nu har älsk å jag kollat en film, kanske blir en till film snart, vem vet :).

Jaja, ska väl kanske leta upp en film elr nått nu , ^-^

PUSSS

Alunda nästa!

Hejsan hejsan :)!

Idag har ja haft öppning som sagt, ganska så jobbigt var det ju å kliva upp 04.20 och åka 05.40.. usch.. men var en ganska lugn dag ändå, ungarna hade talangjakt :). As gulligt!!
Duktiga var dem!

Nu ska ja å älsk snart åka till Alunda ett tag till Nellie, skulle kanske ha druckit idag men känner att jag faktiskt inte orkar de ;/, kommer aldrig orka hålla igång om man har varit uppe sen 04.20 liksom. så de blir väl te å dricka imorn ist me folket :).

Skriver kanske sen när ja kommer hem igen, om ja inte e för trött å slocknar direkt ;D

Ska åka nu iaf, så akta er nu som ska ut å köra bil för nu ska ja ut på vägen å köra! :)

PUSSS

If we ever meet again..

Usch, hoppas du blir nöjd för hur du håller på ibland.. har inga andra ord än SKÄRP DIG till dig..
Så töntigt när du håller på på det här sättet.

Du skulle reagerat likadant, det vet både du&jag..


HIHI HOHO

Jag och älsk har suttit och spelat lite, hahaha . sköt massa zombies och skit ;D, ganska kul faktiskt !

Sitter och letar efter start kit till akryl naglar också till ett ganska bra pris, har ni någon bra sida så kan ni ju skriva den till mig :). Skulle vara snällt :).
Men nu ska jag iaf fixa mina naglar litegranna, få se hur de blir^^.

PUSSSS

Gnatt!

Hejsan hejsan,

Nu sitter jag här och har fixat lite med bloggen och blivit medlem på några sidor som kan vara bra ;).
Hann inte skriva något inlägg imorse eftersom att jag vaknade ungefär 40 minuter innan jag skulle vara tvungen å gå till bussen.. liiiite smått stressigt blev de ju ;o. Plus att jag åkte hem en timme tidigare från jobbet idag för att huvudvärken tog över, så jag inte orkade mer. Tror nog det var för jag sov så lite inatt. men men så kan det ju vara.

Hoppas på å få lite fler läsare nu iaf, nu när ja e på topp igen och skriver ;) .
Skulle ju vilja kunna skriva mer om dagarna, men det skulle ju se lite konstigt ut om jag kom till jobbet med datan och sätter mig å bloggar, hehe. Men när ungarna sitter och jobbar kan väl jag blogga? eller? haha, nej det skulle väl inte riktigt funka tror ja.

Men nu ska jag in och duscha och fixa lite, sen sovaaaaa, så jag kommer upp imorn i tid! och kanske slipper åka hem tidigare för att jag får så ont i huvet? Hoppas på att jag kan sova inatt! :)

GODNATT PÅ ER, PUSSPUSS



Ny design!

Nu är Becca klar med min nya design! :) FIN VA?! :D
Jag blev iaf jätte nöjd! TACKTACKTACK säger jag till henne :)

Har inte så mycket å skriva mer än att jag är JÄTTE trött och ska mysa me älsk snart och sen sova, kanske kolla på någon film innan och äta isglass som jag och älsk gjort själva idag :). Duktigt va? ;) Haha

Jaja, GodNatt!

PUSSS

Lång dag!

God morgon!

Nu ska jag snart åka till jobbet, har som sagt stängning idag så börjar lite senare. så jag är väl hemma vid kl sex någon gång, och då ska jag bara hem sen ska jag hem till Söt Becca.
Hann inte skriva så mkt igår här på bloggen tänkte skriva när ja kom hem från Alunda men när ja kom hem så tränade jag och sen var jag helt slut så det var bara å lägga sig i sängen, slocknade rätt snabbt, så idag är jag pigg! :)

Skriver väl senare ikväll!

PUSS

Ja, Gnatt då! =)

God Natt?!

Nu sitter jag här igen då, är väl nästan klar med mitt cv nu också, var hos sis ett tag och hon hjälpte mig så jag fick ihop lite grann :).  Så imorgon ska min mami hjälpa mig å få ihop det så det ser mer vettigt ut, just nu står allt lite huller om buller så den som skulle läsa det som det ser ut nu skulle väl inte fatta nåntong ;D.
Sen är det bara å skicka iväg de å hoppas på å få ett sommarjobb!

Ska sova snart iaf, ska upp kl halv sju, sen åka å jobba.. tråååååååååk! orkar fan inte egentligen.
men man måste väl, bara bita ihop :).


Ska man skratta eller gråta åt dig? ;)


PUSS PÅ ALLA SÖTNOSAR ! :)

Äntligen klar!

Nuså, är jag ÄNTLIGEN klar med en skol uppgift som har varit SJUKT dryg å göra! men nu är den klar! Nu har jag bara några uppgifter kvar å göra till skolan slutar. och plugga till ett prov då som jag ska göra sista veckan i skolan..
Med mitt cv som jag ska skriva däremot går det inte alls bra, det var jag lite dålig på ^^. Får nog be syster om hjälp tror jag, haha. Så får väl se hur de går :).

Sitter här nu iaf och kollar på Desperate Housewifes, och känner matlukten nerifrån, Mami har lagat kinamat och lite annat, så snart ska man äta sig mätt på Jätte god mat! Tur att man e ganska hungrig så man får i sig en massa god mat!

Jag tycker jag har varit så duktig nu så nu förtjänar jag å ta det lite lungt (;.

PUSS

Tråkiga söndag?

Hejsan!

Idag är det Söndag.. tyvärr.. jag brukar alltid tycka att söndagar är så tråkiga dagar, oftast brukar dem vara trista och gråa, men idag lyser solen och det är ganska så varmt :)! Skit skönt juu!
Så snart ska jag och älsk upp till affären sen ut och cykla en sväng !

men imorn är det bara å gå upp å åka till jobbet tyvärr.. usch, orkar egentligen inte, men sen om några veckor är det jju iaf sommarlov :). och inget sommarjobb har man än heller, är kanske ganska sent ute, men men , man får hoppas på det bästa ! får jag inge sommarjobb kan det bli en ganska tråkig sommar när jag sitter där utan pengar?  usch ja, en väldigt tråkig sommar skulle det bli. så det blir till å skriva cv idag och sen skicka iväg :).

Skriver sen!
PUSS

IKVÄLL?

God Morgon!

Har märkt att jag har blivit väldigt dålig på att skriva här, en orsak är väl att jag inte riktigt har orken till det oftast :S eller så har jag helt enkelt inte tid och har massa annat skoj för mig ;).

Men vad säger ni sötbarn? Vad händer ikväll? det är ju trots allt lördag! och när man bor i en liten håla som denna kan det ju ibland vara svårt å hitta på något kul ;P .
Men jag och älsk flyttar ju snart så det kanske blir bättre då? kanske blir lättare å hitta på saker? haha eller inte, kommer väl ändå vara i Österby varje helg ;D. Återstår å se helt enkelt :).

Nu ska jag ut och röka sen fixa till mig lite, så får man se vad som händer till kvällen :).

Party?



PUSS

Onsdag!

God Morgon!

Blev inte till å skriva så mycket mer här igår ;D, somnade ganska så fort när jag kom hem sen från promenaden :).
Idag har jag inte jobbat för mådde inge bra alls imorse, och då är det ju ganska jobbigt :/.
men nu mår jag bra igen så nu är jag på topp och är gaaanska så rastlös ist. :P

Så idag ska jag nog göra klart lite skol uppgifter och städa lite kanske? kan behövas ^^.
Ska väl ha en liten fix dag idag kanske, och sen kanske det blir en liten promenad idag också, måste ju ha lite luft iaf, :).

Skriver väl sen :).

PUSS

Jobbig dag

Hejsan hejsan,

Usch så less jag är på å jobba nu.. sju timmar känns som typ en vecka :o .
så nu har jar precis kommit hem å suttit vid datan ett tag, nu kom Sis så vi ska gå å köpa en glass å gå ut å gå :). haha, bra kombination, när man försöker vara nyttig å gå ut å gå så köper man glass ;D, haha. jaja, så får det vara ibland. Skriver sen :).

PUSS

Händelserik dag? Not..

Hejsan.

Nu börjar man äntligen bli frisk, lite hosta kvar, men det ska man väl kunna leva med.
Idag har jag varit med älskling till Alunda för han skulle till tandläkaren, var typ å åka till alunda å vända. så mycket finns det ju faktiskt inte å göra i Alunda (; ... sen när vi kom till Österby så gick vi hem till Becca ett tag, sen hem och käkade och nu ska vi väl gå till Becca snart igen då=), får väl se vart kvällen leder (;.

PUSS

här igen.

Ja God Morgon.

Har ju inte skrivit på ett tag nu men har ärligt talat inte orkat hehe.
Har börjat min praktik nu iaf på fritids, ganska jobbigt när man inte är van med ett sånt jobb (; haha. men men får stå ut i några veckor till, sen blir det dagis i fyra veckor. men sen är det ju nästan sommarlov så man har ju något att se fram emot iaf :).

har varit förkyld nu sen i lördags :(, skit jobbigt faktiskt, ont i huvet, ont i halsen, snuva, host host.
Ska försöka börja skriva här igen iaf så ofta jag kan och orkar, hihi.

Nu ska jag ner och käka frukost sen blir det kanske lite vänner? =) Har snart bara en säsong kvar, så nu är det ju lite spännande för det var så längesen jag såg på vänner så kommer ju inte ihåg vad som händer :o!

jaja, hej så länge. 

PUSS

RSS 2.0