så trött idag!

Hej gott folk!

Idag är jag så trött! Har jobbat natt inatt och det var tungt alltså, men det är ju en vanesak. Men fick ju sova nu på förmiddagen och jag var så trött när jag vaknade. Är det även nu men ändå. Ska jobba inatt igen så vi får väl se hur det går.

Annars då, ja. Var ju på Åland i lördags. Väldigt trevligt var det, åkte tidiga båten och det tycker jag är lite jobbigt. Men det var väldigt skoj faktiskt :).. Sen på kvällen var vi till Knivsta till Sis och Niclas, vi skulle ju gått ut på kvällen men det fanns fan ingen ork till det alltså. Usch så slut man var.

Nu ska jag kolla lite Grey´s Anatomy och tagga inför natt jobb igen.! Yeeey !

PUSS


....

GodKväll.

Inte har jag lyckats med någon app där jag kan blogga genom mobiler heller. Någon som har något förslag på någon bra ? ..

Idag har det blivit lite båt arbete. Eller ja, jag gjorde väl kanske inte så mycket men älskling gjorde :).. Jag åkte till Österby för att träffa mor och far mina och lilla Dina. :)

Nu ska jag väl kolla lite hockey, inte likt mig men det är ju spännande när det är final :) Haha..

PUSS

Tisdag.

En vecka sen jag skrev nu, måste nog skaffa blogg till mobilen, går så mycket lättare då med tanke på att jag nästan aldrig orkar starta datorn här hemma, haha. Ska nog sätta mig nu och prova om jag kan lyckas med att skriva från mobilen istället. Har ju inte gått tidigare, men man kanske får ladda ner någon app så kanske det funkar, eller vad tror ni? ..

Min dag har i alla fall sett ut såhär, Klev upp kvart i sex för att göra mig i ordning för att sen åka till jobbet, slutade kl halv ett, då åkte jag till min bättre hälft Sandra och snackade lite skit. Sen åkte jag hem och hade en väldans huvudvärk som jag inte blev av med, så det blev typ två timmars snarkning på de. ;)

Imorgon är jag ledig i alla fall, som det ser ut nu. Det är det här som är det jobbigaste med att jobba som vikarie. Man vet aldrig om dem ringer typ kl sex på morgonen och frågar om man kan komma så fort som möjligt, något stressad man blir dådå? Yepp Yepp. Men ska man få in nå pengar så är det bara att gilla läget! :)

Nu ska jag kolla om jag får ihop det här med blogg genom mobilen, så ska jag kolla på ett avsnitt Grey´s Anatomy :)

PUSS

måndag igen..

Måndag igen, är fortfarande lika seg som igår. Usch! Ändå sov jag till typ elva!
Idag blev det inget jobb heller så blir väl till att söka lite jobb, eller i alla fall kolla om det finns något roligt att söka!

Krogen i lördags var roligt! Men känns faktiskt inte lika roligt att gå ut längre som det gjorde förut. Börjar bli gammal? Haha, nejdå. Men det är inte värt att hela söndagen ska bli förstörd för att man gått ut på lördagen? Tycker inte jag i alla fall. :)
Men kul var det ! :)

Nu ska jag kolla lite vänner!

PUSS

RSS 2.0