fix you

When you try your best but you don't succeed 
When you get what you want but not what you need 
When you feel so tired but you can't sleep 
Stuck in reverse 

And the tears come streaming down your face 
When you lose something you can't replace 
When you love someone but it goes to waste 
Could it be worse? 

Lights will guide you home 
And ignite your bones 
And I will try to fix you 

And high up above or down below 
When you're too in love to let it go 
But if you never try you'll never know 
Just what you're worth  

Tears stream down your face 
When you lose something you cannot replace 

Tears stream down your face 
I promise you I will learn from my mistakes 

saknar mitt långa håår!

Nu vill jag ha mitt långa hår igen! Måste typ beställa nytt nu! Helst igår! Men måste hitta något bra, microringar var ju inge bra alls, det gjorde ont och lossnade efter en ganska kort tid, så är det någon som har nått bra förslag på var man kan beställa nått bra så skriv de!

Nu sitter jag och kollar på Bb , och jag Skääms ju ffs när jag kollar på det! alltså, vissa folk borde ju verkligen tänkt över om dom är mogna nog för att vara med i Tv, i och för sig är det ju deras eget fel att de skämmer ut sig, men ändå! stör mig så mycket på vissa människor i det där huset, men det är väl det som är meningen så man inte ska sluta kolla, eller?

Nu säger jag PUSS och godnatt!




inget vettigt

Hejsan hejsan,

Nu har jag inte skrivit på tre hela dagar, men har typ inte suttit något vid datorn så har inte blivit så bara. Har myyst med min älskling hela helgen! Och det är ju mycket bättre än att sitta vid en data!

Har startat mitt fina akvarium också, köpt en massa fina fiskar, bl.a en kampfisk, men någon fisk har ätit upp fenan på den så den mår inte så bra längre.. tyvärr, jätte fin var den! Får se hur länge kampis överlever..

Nu tänkte jag ta en dusch och sen kolla Big Brother. Och hinna prata med älskling ett tag i telefonen också :)

PUSS

godnatt!

Nu är jag nyduschad och fräsch och har packat lite saker inför morgondagen, och precis kollat på Big brother så nu är det dags att sova, kanske blir något vänner avsnitt innan. men ska försöka sova i alla fall.

PUSS

Kär & yr

Nu har jag varit lite dutig i alla fall! Städat har jag gjort! och fixat naglarna! ska väl försöka öppna religionsboken också .. orkar egentligen inte, måste ju hinna träna lite grann också, men blir ett träningspass hemma idag. orkar inte åka till gymmet själv, väldigt boooring då!

Jag längtar till imorgon , för då är det fredag och då blir det dricka med bra folk :).

Nu blir det ett gympass!,

PUSS


Jag är kär och yr det är inte jag som styr, vi snubblar in i varann lite grann, vakna du drömmer det är nått som du glömmer, att ingen kan få ha det så bra.
Jag är kär och yr det är inte jag som styr, vi snubblar in i varandra igen, jag kan inte fatta att jag får vara med dig här och nu!


fixar dag?

Hejsan hejsan!

Fick åka hem lite tidigare från school idag, skönt som fan faktikst. känner att man hinner me lite mer då, har ganska mycket arbete att göra nu som måste bli färdigt. men man orkar liksom aldrig ta sig i kragen och sätta igång med allt. men idag måste jag faktiskt börja lite smått i alla fall.

Tänkte försöka hinna fixa naglarna idag också, och städa lite, och kanske till och med hinna till gymmet en sväng förhoppningsvis, älsko var me igår till gymmet och visade lite nya saker jag kan göra för att träna upp där jag har ont :).

Nu ska jag kolla på Big brother som jag missade igår, haha, jag somnade igår när de var och min älski pälski låg och kollade på det fast han typ hatar de ;). men det kom fram sen att han tyckte att det hade varit ett ganska roligt avsnitt ;). !

PUSS

gymmet nästa!

Nu sätter vi igång igen! :)

hey vad folk går mig på nerverna! :)

Haha, folk säger jag bara! Vissa människor är ju bara för konstiga alltså, riktiga fjortisar skulle jag vilja säga. Kan verkligen inte bete sig nånstans, sånna som ska leka ''coola'' hela tiden, som tror att dom är störst bäst och vackrast :). Sånna människor tycker jag nästan lite synd om , för dom har ju knappast fått någon bra uppväxt alls, visst, lek fjortis fast du ska fylla 18 år, men det är bara dig själv det är pinsamt för! ;o  Börja tänk lite!

Jaja, ska inte haka upp mig och bli sur och irriterad nu ^^, längtar bara tills jag flyttar från denna lilla lilla håla :D. Vilket jag hoppas jag kan göra inom en snar framtid!

Idag kommer jag nog ha sjukt tråkigt för det finns ju verkligen ingenting man kan göra! vill ut en sväng men är ju lite tråkigt själv ;o .. Ska nog ta och höra mig för vad folk ska göra ikväll :)

PUSS



ÄLSKAR MIN T !

bilder från kryssningen!






















!



Lite ljusare i alla fall :) Syns ännu bättre på riktigt :)

färgar håret!

Äntligen! säger jag till mig själv som verkligen inte orkat satt mig ner och färgat håret typ på jätte länge, men nu jäklar! Kan bli kul och se hur det blir snart!  Kan ni gissa vilken färg det blir? ;D haha

Lägger väl upp en bild ifall det blev bra sen, ;) nu blir det till att duscha ur färgen och sen ta en ciggis :) !

PUSS

älskar min t!

Nu tänker jag skriva om hur mycket jag älskar min Timmy.
Han är bland det bästa som har hänt mig, tänk om jag aldrig hade träffat honom.. Det var från början en ren slump att vi träffades överhuvudtaget, men jag ska nog tacka Sandra för de ! :)
Har i alla fall aldrig träffat någon som han, det är oberskrivligt vilken fin människa han är, han är mitt allt, och visst bråkar man ibland, men det handlar fortfarande om att lära känna varandra till 100%, vilket nog kommer ta hela livet. Så hur mycket man än bråkar eller något så vet han att han alltid finns i mitt hjärta och att jag älskar honom, för när vi bråkar löser det sig alltid. Kan inte beskriva med ord hur mycket han betyder för mig, det är obeskrivligt.
Och det bästa jag vet är när han ler och skrattar, det får mig att må så SJUKT bra! Och när han tar min hand i sin. Den är en underbar känsla när han är nära.
Och visst kan jag vara sur och irriterad ibland, men det är bara för att när jag inte är med honom så saknar jag honom så mycket att jag själv inte vet vart jag ska ta vägen, hade jag fått välja så hade jag velat träffa honom varje dag, somna och vakna upp tillsammans, då skulle mitt liv vara obeskrivligt perfekt!
Jag har funderat på ibland hur det skulle varit om jag aldrig fortsatt träffa Timmy, jag menar, jag tyckte ju om honom från första gången jag såg honom, jag blev helt såld på honom, jag är så jävla glad att jag fortsatte träffa honom och att vi står här där vi står nu idag!
Jag är lyckligt lottad som har Timmy i mitt liv. Han är guld värd! Och jag tänker aldrig någonsin släppa honom för något!

Det här är bara en liten del av vad jag skulle kunna skriva om min T!

Älskar honom så otroligt mycket! <3

fint väder kan göra ens dag!

Hejsan hejsan!

Idag är en BRA dag! har varit glad hela dagen faktiskt, tror det kan bero på att det är väldigt fint väder också! Så fick jag mina studentkläder också, har inte provat dem än men jag hoppas på att de passar! Har varit på Thun´s och shoppat lite också med älski!  Hittade lite små saker i alla fall :).

Så nu sitter jag och väntar på att Älski ska komma hem från gymmet så sen ska vi äta lite och åka hem till mig :), måste tyvärr plugga idag också, skulle egentligen varit ledig imorgon men var tvungen att göra ett prov som jag har väntat med att göra i typ lite mer än ett år, så känns som att det var dags att ta tag i det nu ! ;D

PUSS

When nothing goes right.....go left!

Usch vad jag har haft humörsvängningar idag! Och jag vet precis varför men jag blir arg av att tänka på det bara ! usch! Nu sitter jag här hemma och kollar på ett vänner avsnitt och ska snart plugga lite sen ta en dusch, sen är det väl dags för big brother tror ja.

Har ju varit på kryssning i helgen också, kul vare! men som alltid så ska det ju vara nått, och  vaknade på heeeelt fel sida på morgonen, och det förstörde min dag kan jag säga, så mådde jag så sjukt dåligt också mådde illa och hade ont i magen som fejn! Vi hade kvällsbuffé på lördag kväll och lunchbuffé på söndag, och vid lunchbuffén så kunde jag typ inte äta nånting för jag mådde så dåligt! Köpte lite roliga saker i alla fall, en paris Hilton parfym, lite Dooley´s , fick jätte fina glas till också¨! mest därför jag ville ha den faktiskt, hehe. lite godis blev det ju också, men det hör väl till? right? Så köpte jag en limpa ciggaretter. Mums!

Och jag känner att de senaste dagarna har jag varit så hatisk mot människor! Vissa tål jag bara inte! det ska bli så skönt när jag flyttar å slippa dom! Ska bli så underbart! Det känns som att om fel människa öppnar käften så smäller det. eller ja jag skulle gärna vilja att det var så, men men..


Nu ska jag ta en cigg och sen en dusch! så får vi se om jag ens orkar öppna böckerna sen för att plugga, skulle ju behövas eftersom att det är prov imorn och jag inte pluggat ett skit men, får la se.

PUSS

Hej kom och hjälp mig!

Idag är det ingen skrivar dag, egentligen borde jag sitta och skriva en massa nu fast i min religionsbok, men orkaar inte! Prov imorn men orkar ändå inte, fast våran lärare är ju så pass snäll så man får ha en liten fusk lapp ;) haha Puss på de i alla fall!

Tidigare var jag hemma hos Sis en liten stund, har inte träffat henne på ett tag känns det som så nu var det dags! Pratade lite skit som vanligt bara :).

Nu sitter jag och funderar på om man ska ORKA ta fram böckerna till provet imorgon i alla fall, sen om det blir mycket plugga eller inte det visar sig väl, sen ska jag ta en dusch och sen kommer min T till Österby.

PUSS

ja, vad ska man säga?...

ååååååh, ibland kan livet verkligen vara så jävla skit ! Just nu kan det väl fan inte bli värre! det är sånt här jag verkligen inte orkar med! Orkar inte att folk ska hålla på hela tiden, ska vara nått jävla skit hela tiden! aldrig kan man få en lugn stund! det är sånna här gånger man börjar tänka på verkligen ALLT! speciellt vissa minnen som man saknar allra mest, tänk om den finaste ängeln hade funnits nu, undrar vart man skulle stått på jorden idag då. Om man hade lärt känna samma folk, eller om man hade varit någon helt annanstans kanske? Det är när man tänker på sånt som man blir deppig, men vad ska man göra när man inte kan bli glad för tillfället ens. Och inte ens kan sova på natten, tankarna far omkring för mycket, man kan liksom inte få någon ro till att sova.. Hoppas min ängel har det bra nu i alla fall, och hoppas vi ses snart! <3

Det är tur att man har sina vänner i alla fall.. <3


finns ingen vettig rubrik idag..

Hejhej hallå,

Har inte varit hemma på hela helgen så har därför inte kunnat skrivit något, var ute på krogen i fredags, och ja, det var en ganska bra kväll förutom lite tjaffs hit och dit, men så äre väl alltid, eller? Och jag skäms så mycket för en person så det inte är sant! Flydde från henne när ja var på krogen alltså, för att hon inte skulle skämma ut mig! Tror inte hon förstår själv hur pinsam hon är, hon borde börja tänka lite hur hon beter sig i alla fall, för snart är alla less på henne.

Idag är det en sån här dag som inte är bra, en tankedag, typ. När typ alla tankar bara far runt i skallen på en, många tankar går väl tillbaka till gamla minnen antar jag, på något vis så gör de det. Humöret går i vågor hela tiden, ibland är det ju ganska svårt att hantera hur fan man ska göra med saker och ting, när det känns som att ingenting fungerar med livet. Ibland blir man bara så less..

Ska snart åka till Sandra i alla fall, Johanna är där också och det är två BRA människor, dom kan få en på bra humör! Tacka gudarna för de!

PUSS


Jag reser mig upp, känner mig fast igen
fastän dygnet slår tillbaka, så slår jag bort den
Jag föds på nytt och tar mig ut ur mitt skal
för att en dag kunna leva och bara vara jag
Jag känner mig dum och säker och ändå inte hel
för nånstans så är det ändå mitt fel
Att det är som det är och att det var som det var
för vad vi än gör så finns minnena kvar
Jag sätter mig ner, låter lugnet släpa över
en tid för mig själv, det är allt jag behöver

Ibland passar det att bry sig och va intresserad
men det stilen, den funkar inte mera
"Men det finns så mycket minnen som jag har med dig"
Du kanske har eller tror du känner mig
men saken är att jag känner inte dig
Jag har lärt mig att glömma och acceptera sanning
Mitt liv är en bok, en bok utan handling
Har drivit mig själv till en vansinnig plåga
Jag vill veta svaret, men svaret är en fråga
en fråga som jag inte vågar ställa till mig själv
Vägen är din, sätt i gång och välj



dålig dag som fejn!

Idag har det varit en upp och ner dag med humöret började bra men gick bara neråt för folk går mig på nerverna och jag har vääldigt kort stubin när det gäller vissa folk! Har bara varit ALLMÄNT sur lch irriterad sen! och när man väl är det är det svårt att bara ''sluta'' !

Fick studentmössan idag också, den vart väl bra tycker jag, nu väntar jag bara på att kläderna ska komma också som jag beställde!

tänker inte skriva nå mer nu pga humöret, men ni får lite bilder här ist. Enjoy!


RSS 2.0