pluggis!

Nu har jag precis kommit hem från min promenad runt simbadet, var ganska skönt att ut å gå men kallt blev de :o, så har ja hunnit ta en dusch me me älsko. Så nu ska jag äta lite mat och sen plugga till ett prov som ja har imorgon :(. klarar jag inte de provet så kan det hända att jag får Ig i kursen och de vill jag helst inte så det blir till å plugga som satan ^^.



ÄLSKAR MIN ÄLSKLING!! <3333

PUSSPUSS

Ibland blir man ju less..

Ibland blir man ju bara såå sur.. när man försöker sova, eller man sover redan. så vaknar man av nått äckligt litet ljud, så kan man absolut inte somna om igen! Gissa om man blir sur! Det är sånna här gånger man ska typ sova i ett ljudisolerat rum eller nått! Jäkla skitsaker säger jag bara! och den bästa sömnen man får tycker jag är den när man somnar mitt på dagen när man är som mest slut typ! jaja, nu vet jag en som kommer vara ganska sur ett tag iaf -_-'

Skriver väl sen kanske när jag lugnat ner mig.

PUSS

Skolan snart

God morgon!

Nu har jag fixat mig och ska gå till bussen snart, ska väl hinna äta nån macka först kanske också ;P
Rätt skön dag idag i skolan blir det tror jag, börjar elva och slutar någon gång innan tre tror jag :).

Skriver väl sen! PUSS

Ut ut ut ut!

Nu ska det ut och gås! Med Jessica och Älsk. Blir väl runt simbadet eller nått, vilket inte är sådär jätte långt men får väl räcka för ikväll tycker jah, får nog ta en längre sträcka imorgon. Blev ju inte till å träna för mig heller idag så, måste faktiskt börja röra på mig, tänker inte bli någon såndär soffpotatis som bara ligger hela dagarna :o. äckligt..

Visst var bilderna fina förresten? :D JA! hihi
Skriver kanske sen.

PUSS

Bilder från kryssningen! :)





Kanske kommer flera sen ;)

PUSSPUSS

God morgon..

Lite seg morgon tycker ja, vaknade nyss och gick ut och rökte en cigg sen nu tänkte jag kolla vänner och försöka piggna till lite sen kanske man ska träna lite? och senare får ja väl försöka göra lite uppgifter som ja legat efter med ganska länge^^.

Bilder från kryssningen kommer ja väl lägga upp senare under dagen:).

Morgon utseende?



Jaja, nu blir det vänner :).
PUSSS



Häärligt liv man har!

Nu så sitter jag här igen :), sitter inne på GratisBio och försöker skrapa ihop lite poäng :), inte det lättaste när man inte får göra allt på sidan :/, men om ca 6 månader kan jag ju de :D.

Blev inget som jag handlade i stan idag , fast hittade jätte fina armband och örhängen som jag vill ha!, men jag orkade inte handla något eftersom att jag inte visste hur mycket jag har på kortet, och var lite för lat för att gå å kolla de också ! xD höjden av lathet? ^^

Btw, är ledig imorgon! fett skönt :), är nån mentorsdag eller nått så behöver inte åka till skolan, då kan jag sova ut imorn! utan att bli väckt åtta på morgonen som jag blev idag kanske, fast ja skulle åka kl 10.40, kul va ?:D NOT!!
Men jaja, tänkte fortsätta kolla på vänner nu och dricka min drickyoghurt :),

Kommer upp lite bilder sen från kryssningen !
EN liten förtitt kan ni ju få på EN bild ;)!




PUSSSS

God Morgon!

Har inte skrivit sen i torsdags nu då men har ju som sagt varit på kryssning! :D Det var riktigt skoj faktiskt! Blev bra mycket fullare än förra gången jag åkte ;D, det som INTE är roligt med att åka på kryssning är ju alla äckel som finns på båten! och alla små fjortisar? men har väl varit en själv också kanske (; haha.

När jag var på toa iaf på båten, så var det två andra tjejer där inne, dom kanske var 14-15 år? men iaf så sa den ena, : Han är såååååå snyyygg ! asså han typ dansar med mig hela tiden ! och han bjuder mig på DRINKAR heeeeela tiiiiden!!!
Då undrar jag : Vad tror du han vill egentligen? hahahaha vad tror ni? ;D

Nu är jag nyduschad och sminkad och klar för att gå till bussen snart och åka till skolan, sen efter skolan blir det nog att åka till uppsala, köpa lite småsaker, och älsk ska beställa tid till å pierca sig :).




PUSSPUSS!

Kryssning imorn!

Hejsan hejsan, har ju inte skrivit här på ett tag men har ärligt talat bara inte orkat :), men ska väl försöka skriva så mycket ja kan ;D.
Har liksom inte hänt så mycket som är värt å skriva om ens? :o
Kan ju faktiskt bli en rätt tråkig blogg om man skriver typ en rad bara om något ingen ens bryr sig om ? Vilket kanske har förekommit också att jag bara skrivit typ en rad eller två någon gång ;o men men..
Får väl bli ändring på det :).

Imorn iaf, så ska jag på kryssning, med familjen plus älskling och systers kille!
Ska bli skoj tycker ja!
Hoppas ni får en rolig helg, för det kan ja lova att jag ska ha ! :D






PUSS på att jag älskar min älskling  ! :) <33

:)

Nu ska jag möta Becca snart så ska vi väl dra till en fest snart :)

Ha så kul ikväll :D

PUSS


Idag?

Godmorgon tilll er som läser min blogg :).
Vad händer idag? :o Antingen så blir det väl fest, eller tattuera sig och bara ta det lugnt med älsk:).
jaja, blir väl duschen snart och äta frukost iaf, sen får man väl fixa sig och se vart man tar vägen sen !=)

PUSS

Kul dag!

Idag blev det att åka till skolan med 09.40 bussen, sen gå i skolan till ca kl 3 . Gjorde prov, gick väl sådär, men hoppas på ett godkänt iaf. Sen har ja nästan gjort klart en bokredovisning, en mindre sak på att göra listan i skolan :) hihi. Sen åkte Nattis och jag in till Gränby, Nattis handlade en massa fina saker medans jag hittade en bikini typ ;D, och lite schampo och balsam då, men de räknas inte^^. Bikini var jag ju iof tvungen å köpa eftersom att jag ska på kryssning den 19.e och jag hade ingen bikini som passade längre :S, har ju inte använt bikini på etttag så alla är för små typ :o, men nu har jag en iaf, en guldig en blev det :). Så blev det ju lite godis också, från Coop! Haha, gott de :).
På bussen hem fick man ju höra lite gamla minnen av Nattis som man typ hade glömt bort! ;D Eller förträngt? :O hahahaha
Kul va de! :)

Nu sitter jag och käkar lite godis med älsk, sen ska vi väl hem till bror:)

Hörs väl kanske sen!

PUSS




till sängs snart

Nu är man typ nyduschad och har suttit och checkat lite låtar ja ville ha :), som älsko fixade te mig! :) tacktack.
Så man ska väl läsa genom anteckningarna te provet imorn sen bara lägga sig och försöka bli trött kanske :) .

Så nu säger jag Gnatt! :)

Bra låt! Youth Group - Forever Young

PUSSS

Saknar..

Tänk dem gångerna du fanns där för en.. när man bara ville prata ut.. så kunde man ringa dig och du ställde ALLTID upp för en.. saknar det som fan. Men tyvärr så bestämde du dig för att försvinna från ens liv.. från allas liv i princip, för nu finns ju tydligen bara EN person i ditt liv.
Hoppas du en dag inser det misstag du gjorde..

Vissa förstår bara inte.


Nu blir det väl en dusch, sen plugga lite mer.
PUSS

h3j j4g älsk4r dig!

Hihi, tror min älskliing vill börja blogga jag :), han kände för att skriva Rubriken han, det var ju gulligt (;..
Man kanske ska fixa en fin blogg åt honom? ;) Eller vad tycker ni? ;) Skulle ju vara kul och se vad han hade å skriva på bloggen :D.









Själv har jag just kommit på att programmet Jerry Springer är rätt kul å kolla på! :O
har alltid tyckt att det verkar så tråkigt å blablabla, men sitter å kollar på det nu och det är ju rätt kul och se när folk bråkar :D, haha, fast att man ens vill gå ut med sånna saker i TV, det fattar jag inte riktigt ;D, menmen, deras liv deras misstag :).

PUSSSSS

Dator genom fönstret snart?

HUR lätt är det att plugga när man behöver datan, och man INTE kommer in på den sidan man behöver gå in på?!
ALLA andra sidor funkar, men nejnej, inte den JAG ska gå in på .. -_-' ibland blir man ju bara så less..
Man känner sig så lätt irriterad när det är såhär :o, när man verkligen har 1.000000000 tankar i skallen hela tiden!
Just nu, HATAR JAG MIN DATOR!

Gammal, gammal bild på moi!




Nu ska jag väl försöka plugga till provet imorn då.. och kanske göra en uppgift som det INTE behövs en data till!

hörs sen! PUSS

pluggis dag idag då!

Försov mig imorse, missade första lektionen i skolan, kanske inte så farligt men skulle verkligen behöva gå på Samhälls lektionerna med tanke på att jag inte varit på dem på ett tag.
Så kan tänka mig att jaghar skapligt mkt att ta igen där, men man får ju inte göra annat än å skylla sig själv när man ger fan i å gå på lektioenrna ^^, så det blir nog en pluggis dag nu, för har inte bara samhäll jag måste ta igen saker i. Kom hem i skaplig tid idag också, runt två nån gång, så det var ju skönt de iaf. Sen är det ju prov imorn me.. ska väl satsa på å få ett G iaf :).

Skriver väl sen, för nu blir det plugg! 
PUSS

segt.nu

Seg dag det här harvarit då, skaaapligt seg.. känns som man inte kommer någonvart i livet, bara står och trampar påå samma ställe hur länge som helst, jag skulle vilja komma några steg till iaf.. Ibland rullar livet på hur bra som helst, fast det är väl när man känner sig nästan helt nöjd med allt, eller?..
Och just nu käänns allt bara skit jobbigt, ligger efter i skolan som fejn, det är huuuur mycket som helst som ska göras, och om ungefär en månad går jag ut på praktik! hur ska jag hinna? :O Okej, har ett år kvar i skolan sen, men ändå, kan ju inte sitta och jobba ihjäl mig i trean!
Man kan väl inte göra annat än att hoppas på att allt löser sig?

Snart är det Grey´s Anatomy iaf, så ska väl sitta och glo på det med lite Cola.
Går det att sluta älska Coca Cola eller? tror fan inte de ja. ÄLSKA!




PUSS PÅ ER!

ja, vad säger man?

Ibland finns det ju dagar när ingenting funkar.. Skulle färga löshåret nu t.ex. tror ni det gick bra eller? Svårt att gissa.
Det vart ju inte ens liiiiiite ljusare :O , fattar inte, funkar ju inte med silverschampo heller :S, och när jag beställde löshåret så skulle det vara väldigt ljust, platinablond, det ska ju vara väldigt ljust?, hehe aa precis, de va ju mörkare än mitt riktiga hår. Vissa dagar hatar jag ^^.

Så skulle jag dricka kaffe med älsk, spillde ju ut nästan halva kaffet ist för att jag började skratta åt älsk! hehe nej inte halva kaffet då, men ganska mycket! :o haha

Nu sitter jag här i min säng igen iaf och ska gå ner och hämtalite glass tror jag, och kolla på Desperate Housewives :) längtat som faen efter de ju! Så nu äntligen kl 21.00 börjar det :D,

Hörs sen! PUSS

blir tokig!!

blev nästan inget av med att göra inlämningsuppgiften, skrev bara några rader, hehe .
Ist har jag suttit och spelat ett spel, det går ut på att man ska övningsköra, sen få sitt körkort, men det går verkligen inte! tror intte jag ska spela spel :S, lackar ju bara om det inte går ;D. Men självklart, när jag går ner i typ inte ens en minut, ja då satt älsk och spelade, SJÄLVKLART så klarade han de! haha, min älsk är duktig :), han fick ju "körkortet" nyss(; . Puss på han! <3

Nu ska jag faktiskt ta och lugna ner mig med TV och Cola!

PUSS och Gnatt på er! ^^


hata skola..

hatahatahatahata skolan! Bara mer uppgifter för varje dag tycker jag!! Så jobbigt de ska vara.
Måste ju sätta mig nu och göra världens längsta inlämningsuppgift på datan.. blev precis klar med en uppgift igår, bara börja med nästa.. SUCK!

jaja, PUSS

RSS 2.0