pluggis!

God eftermiddag!

Nu sitter jag här vid min dator och har försökt i säkert 40 min med att installera ett program som man ska plugga till körkort med! men det vill ju f*n inte funka!! och jag, som vanligt, fattar ju INGENTING!? varför vill det inte funka liksom?! -_-' blääääää säger jag.
Så nu får jag väl sitta med trista böcker och plugga, en bok heter faktiskt PLUGGIS! ganska lättläst, passar mig! ;) Har bokat halkbana och teori och uppkörning nu också, men ni får icke veta datum! ;) Blir en överaskning. hoppas bara man klarar de :O, men man ska ju aldrig hoppas för mycket heller, då blir man bara besviken sen om det inte blir som man har tänkt sig !

Snart tänkte jag iaf lägga in lite bilder på datan, så kommer väl ett till inlägg med lite heta bilder ;).

PUSS

Ikväll?

hej folk!

Äntligen! säger jag bara, äntligen en lite mer kylig dag! Weeeei!
Idag kom mami&papi hem från deras kryssning också!Mami hade köpt en parfym till mig, gulligt! Den nya Avril Lavigne parfymen var det :). Inte testat den än men tror nog att den luktar gott! ^^

Har precis kommit ut från duschen nu så nu sitter jag här och funderar på vad man ska göra ikväll, kan ju inte bara sitta inne en fredag kväll iaf :o. Ska väl klä på mig och sminka mig snart iaf, och äta nån mat kanske? vore en bra idé, bara ätit en macka imorse. Sitter och lyssnar på Robyn - Dancing on my own   också. väldigt bra låt ! =)

Nä, ska fixa mig nu !

PUSS

Gråa dagar

Halloj!

Idag är det en väldigt grå dag tycker jag :o. Inget regn än så länge iallafall, men det kommer väl det me när man planerat å gå ut eller nå :). haha

Ska försöka ta orken snart och lägga upp bilder från Karlskrona också, och lite till bilder från kryssningen som vi var på sist. och lite fest bilder också kanske (;. haha.

Igår var jag inne i stan och övningskörde iallafall, gick väl lite sådär, men har inte lört bil inne i stan på ett tag så man blir ju ovan :o. men ska köra imorn igen, så får hoppas att det går bättre då. Har bara tre dubbel lektioner kvar, sen ska jag på halkbana och sen blir det ju teori och uppkörning! inte långt kvar nu ! :O . bara plugga,plugga,plugga. Men det är ju värt allt pluggande i slutändan om man klarar av körkortet vill säga =).

Nu ska jag fixelixa lite hemma och göra någon mat kanske. ? nu får man ju göra maten själv i två dagar eftersom atyt mami & papi har åkt till Tallinn på kryssning! :o, mig vill åxå! men det får väl bli en annan gång. Eller om jag åker till sthlm och tar med mig en jääääääättte lång stege och hoppar på båten? :O Haha, skapligt förvånade mamma och pappa skulle bli om dem träffar på mig på båten ! ;). haha nej, nu tog jag väl i lite, får vänta tills i september på kryssning jag :). Går så bra så,

PUSSS

Home again!

Hejsan !

Nu är jag hemma igen från karlskrona! Det har varit skit kul å vara där nere , lite långtråkigt blev det väl i längden. Men det var kul å träffa alla släktingar man inte träffat på fyra år nu. och det har ju hänt rättså mycket på fyra år. Blev lite shopping där nere också, lite tröjor och smycken å sånt :).
badade gjorde vi också, skööööönt vare juh! vill tillbaka nästan ^^. Soligt varje dag !

Nu ska jag fixa mig och sen dra till syrran & hennes kille, blir lite grillning och sånt idag :). Kulkul!

Bilder kommer sen från karlskrona! 

PUSS

Freeeeedag, men vad gör man?

God Morgon! eller? ;)

Idag är det ju Fredag som sagt, men va*an ska man göra? Någon som kan komma med något förslag? jag har ju då lust att dricka lite kanske, men vilka vill mer? Jag tycker att dem flesta har blivit så tråkiga :S. vill aldrig göra nå KUL längre! men jaja, vill människor vara tråkiga får dem väl vara de då :).

På måndag behöver ja inte oroa mig för att det inte ska finnas något att göra iaf! För då åker ju jag & älsk med mami&papi till Karlskrona! :) träffa släkten, ska bli kul :). kommer finnas något att göra vaarje dag iaf :), upp med tuppen på morgonen kommer det bli iaf! ;D

Nu ska jag kolla lite TV, och hoppas på att det händer nå senare :).

PUSS

konstig men kul dag?

Hejsan hejsan !

Denna dag har väl kanske inte varit en av dem bästa, men kul har den väl ändå varit ^^. Har suttit hemma hos Becca ett tag så hon och jag satt å fjolla oss ett tag och sen gick vi upp till affären å köpte ostbollar och cola! mums! sen skiljdes vi åt och gick hem till varsin data ^^.

imorse när jag vaknade kände jag att jag var ganska irriterad, för att det var varmt och äckligt väder. Det ledde ju till att det blev lite dålig stämning här hemma såklart.. men det fixar sig alltid när man har lugnat nerverna ett tag :).
Nu när jag kom hem iaf så fick jag en kul liten överaskning! hihihih Ska få mammas touch mobil! ja! eftersom att min nyaste är inne på lagning för tillfället för ANDRA gången... Dem sa att blir det fel på den en gång till så får man en helt ny, men då blev jag lite osäker på om jag verkligen vill ha en sån mobil eftersom att den inte verkar vara nå bra, så jag sa till mamma att jag vill ha en sån som hon har, så jag ska få den :D. hon ska köpa en ny likadan fast me nå GPS grejs i som hon kan ha i bilen :). så man får se om man får en ny mobil ändå kanske sen när den som är inne på lagning kommer tillbaka :).

Jag har ganska tråkigt just nnu så jag funderar på om jag ska tönta mig lite å sitta å spela lite spel ;D, haha tror ja gör de faktiskt :) .

PUSS

söndag

Ja då var det söndag igen, en av veckans tråkigaste dagar, jaa. men idag är det ju lika varmt som igår, om inte varmare, så det blir bada idag igen :). sköönt. Igår kväll blev det ganska lugnt iaf, gick hem till en kompis och tog en öl bara och spelade lite kort. roligt så länge det varade iaf :P.

och om ungefär en vecka åker jag och älsk med Mami&Papi ner till karlskrona! ska bli skönt å komma bort ett tag, fast blir ännu skönare å komma hem igen. är bara borta ca 4 dagar ändå så ;).

Jaja, inge mer på hjärtat nu.

PUSS

Ännu en varm dag..

Jävla skit data börjar jag me å skriva nu! hade nyss skrivit, ganska lång, inlägg. Vad händer då tror ni? jo min data laggar ihop, blir toookig. orkar inte lämna in den heller för hur ska jag då kunna skriva? :S. nej, vill inte lämna in den, inte än iaf :O.

Skrev iaf att det är äckligt varmt idag! som ni kanske redan vet?! Bllir nog bada idag, i typ några timmar? haha.
Och fortsätter det vara såhär varmt så kommer det komma miljontals getingar ! läste det igår i tidningen på tåget! Och det är INTE okej!

Men men, var på Gröna Lund igår iaf, jag åkte insane! Trots att jag sa förra sommaren att ' Nej, den där sätter jag mig aldrig i igen! ' haha, joru, vart ju inte riktigt så va. När vi åkte upp i den så det första jag gjorde var å börja gråta! självklart? haha, är så höjdrädd som man kan bli tror jag, och det var ju ojämn vikt så jag och min kompis typ tittade rakt upp i luften bara, vilket var ganska så läskigt, hade nog hellre kollat rakt ner eller rakt bara, än å sitta å inte se nånting från början , haha

Jaja, nu ska jag dricka cola och titta Tv och vänta på att det ska bli mat, börjar bli hungrig, har inte ätit nått idag, så undrar vad det kan bli för gott idag då ;).

PUSS




aldrig perfekt

Kommer inte kunna sova känner jag.. usch usch.  Inte den bästa stämningen i huset just nu heller.. eller nej inte den bästa stämningen just här på övervåningen kanske. men men, så får det väl vara då.
Känns som att det alltid ska vara nått, asså att man aldriig kan få det riktigt bra, som man vill ha det. Perfekt kan man ju aldrig få det, men man tycker ju att nån gång kan man väl få det nästan perfekt iaf? Så att verkligen ALLT bara kan kännas okej liksom. men tydligen inte. Vissa dagar känns det som att allt funkar bättre än andra. Nu när det är sommar och allt borde man ju vara glad och positiv, men jag känner mig mest nere och rätt deppad. Det är väl antagligen för att man inte haft så mycket å göra på senaste tiden.. då blir man rätt deppad när man bara sitter inne å glor på film eller nått. finns ju inte så mycket å göra här heller, men nånting roligt borde det ju finnas å göra iaf, så man slipper sitta inne och vara deppig. man blir ju inte mer glad när det blir tjaffs överallt heller. Vissa människor vill man ju bara slå ihjäl också. Skulle det vara lagligt hade jag gjort de.. jojjemen..

vissa gånger behöver man skriva av sig såhär. Ska väl försöka sova nu, men kommer vara ganska så omöjligt eftersom att det är typ 450grader varmt härinne :(. usch.

Jaja, GodNatt!

PUSS

Gröna Lund imorn!

Haloooo!

Imorn drar vi till Grönan! Wiiie!  =)
Blir nog kul, blir andra gången jag är där i hela mitt liv! :O var där förra sommaren, åkte typ allt som fanns å åka, men vissa grejer som jag åkte förra sommaren kommer jag nog inte ens sätta mig i ! :o hahah

Kom nyss hem iaf , har varit å hjälpt syrran i hennes och hennes killes lägenhet :). väldigt vackert kommer det nog bli därinne :).

har inte så mycket mer å skriva nu, lär sova snart om man ska orka upp imorn, ska gå upp kl åtta å duscha å fixa mig :O. men blir nog bra :).

Skriver väl imorn när man kommer hem :).

PUSS

RSS 2.0