upp, ner, upp, ner

Hejsan hoppsan!

Dags att skriva lite nu tänkte jag, försöker så mycket jag kan i alla fall, vilket inte blir så ofta eftersom att jag inte hinner. men försöker i alla fall. Och nu har jag precis kollat statistiken på hur många som läser min blogg, det går ju verkligen upp, ner, upp, ner... tycker ju att det bara ska gå upp, upp, upp. men nej, upp, ner, upp, ner.. Nu blev det mycket upp och ner här tycker ja men men , trött e jag ju, så jag tänkte faktiskt sova snart , försöka i alla fall.


Och om endast TVÅ VECKOR, är det MIN FÖDELSEDAG! sägs om derå? ;) haha, har säkert nämnt det tidigare men längtar ju som en tok! körkortet är ju på G och det kaan ju vara en liten fördel om man fyllt arton när man ska ta de ;). hihi
Sen den sjuttonde september blir det kryssning! TAX FREE säger jag! Nice! ska handla på mig en massa :).

Skriver mer imorn!

PUSS


Måndag

Hej folk!

Ny vecka igen då i skolan, trist. Men det är ju bara ett år kvar så man får väl hålla ut antar jag. Plugga till körkortet måste jag göra som en tok också, känns som att det kommer gå åt helvete det där. Men bara å plugga så mycke man kan. Börja träna ska jag försöka göra igen också, ska ut och gå med Nathalie och Matilda ikväll, sen hem å kolla på fångarna på fortet ;). Kuuuuuul ju att de har börjat igen.

Nu ska jag laga mat, hungrar ihjäl snart, har bara druckit en måltidsersättning idag eftersom att jag planerar att gå ner i vikt. så nu blir det lite riktig mat istället.

PUSS

Fredag!

Hejhejhej!

Idag är det fredag, vilket alla säkert vet, men ville bara säga det för det är ju den bästa dagen på hela veckan! Slapp skolan idag me, skööönt. ar bara två lektioner på hela dagen och läraren var sjuk idag^^. Så Nathalie ringde mig imorse och lös upp min morgon och sa att det inte var skola! Så jag gick ut och träffade henne vid station idag och pratade lite grann, alltid lika kul! :)

Nu ska jag och älsk laga mat, Flintastek med potatisgratäng! låter gott va?! Haha, första gången i mitt liv som jag lagar sån här komplicerad mat tror jag ;). men men, så länge det blir ätbart är det väl bra? :O
Skriver väl sen, om jag inte lyckats elda upp helaa lägenheten.. haha

PUSS

Home sweet home

Hemma igen.

Blev lite tidigare än va de skulle varit, men skönt de. Busschauffören körde som en tok hem :o, blev ju nästan lite rädd. Så nu ska jag snart äta med älsk, han är duktig och lagar mat nu :). Sen kl sex ska jag och Nathalie gå till gymmet, kan behövas för min del! Sen efter gymmet ska jag nog bara hem och ta det lungt faktiskt. måste ju göra det någon gång också i livet. Ibland får magen ta stryk om man blir för stressad juuue.. :o

PUSS


Ännu en jobbig morgon

God morgon!

Usch, det är så hemskt å kliva upp såhär tidigt när man verkligen inte vill! Har typ inte sovit nånting inatt! :o Ska gå i skolan till typ fyra idag också så ja ni, undrar ja om jag kommer kunna hålla mig vaken ;o. haha, hoppas på det iaf, första veckan i skolan och man somnar? ;), jippie? hahah

Jaja, sitter och laddar min Ipod lite nu i alla fall, så jag har musik hela dagen, annars kommer jag defenitivt att somna!

Nu ska jag käka frukost och ta en cigg. Sen ska jag pinna iväg till bussen.

PUSS

En drink kanske skulle pigga upp en såhär på morgonen? Haha nejdå. Eller? ;)

STOLT

Hej gott folk!

Idag blev det skola då, fick börja med lektioner på en gång! ganska trist sådär första dagen tycker man ju.. men men, ganska så skönt schema i alla fall. så lite nöjd får man väl vara, dumt å klaga! ;)

Och är så STOLT över mig själv ! Har tvättat för första gången i mitt liv idag! jippie! bara vänta på att det ska bli klart så får man väl se sen hur bra jag lyckades ;D , om det blev nå missfärgningar eller något ! haha

Ska lägga uppp massa bilder snart på roliga dagar in my life!

PUSS

Nu var det längesen!

Hejsan!

Nuu var det ju bra längesen jag skrev! Har varit så mycket nu på sistonde så det är sjuuukt åt de!
Men äntligen börjar livet ordna upp sig igen och jag kan gå tillbaka till å ta det lugnt ibland och börja blogga igen! :)

Har flyttat nu iaf, till en lägenhet med min pojkvän, eftersom att han typ bodde hos mig i lite mer än ett halvår så blev det ju lite trångt efter ett tag så vi flyttade :) , till en etta i och för sig, men räcker gott och väl om man har delat på en övervåning så pass länge som vi gjorde! så nu börjar vi komma i ordning i lägenheten också :). skönt de  me!

Sen är det ju så att jag håller på med körkortet, och tar körlektioner och pluggar som f*n! jjobbigt men det lönar sig ju i slutändan! Så idag har jag varit på halkbana och sladdat lite också ;), kul vare, men inte så kul som jag trodde de skulle va. fick ju åka ensam för vi var sju stycken i gruppen och man skulle åka två och två! :O men skönare de nästan ändå! har teoriprov och körprov bokat i september, så håll tummarna för mig! kan behövas! hihi;)

Slutskrivet för idag tror jag, ska ju upp till skolan imorn.. tyvärr. men ett år kvar i skolan bara, så sköööönt!

PUSS


RSS 2.0