Inte riktigt koll på livet..

En ledig dag idag, för många lediga dagar känns det som.. hatar att vara ensam, har i och för sig min och älsklings Maja! Men hon kan ju som sagt inte prata eller förstå allt.. Vissa dagar kan man bara börja tänka lite för mycket, när man inte har någon att prata med eller man är riktigt rastlös.. Sånna här dagar är inte kul alls. Så nu har jag suttit och lyssnat på gamla låtar och det väcks så mycket minnen! Dom bra och dåliga. Ibland kan man önska att det finns någon som kan förstå¨en precis hur man känner, precis på pricken. Men hittills har jag inte hittat någon som kan förstå precis allt, hur man känner och tycker, man har alltid olika åsikter och hur man tycker. Min älskling förstår mig mycket, och det är jag väldigt tacksam över, men allt kan han inte förstå.. Vissa känslor kan inte andraa förstå bara. Jag skulle nog inte ens kunna skriva hur jag känner, jo, visst kan jag, men det skulle nog bli väldigt långt. Önskar helt enkelt bara att det skulle finnas någon som känner lika som jag.

Sitter och tänker på massa som har hänt genom åren, har väl haft några tuffa år innan. Men så är det väl i tonåren? hoppas alla inte behöver gå igenom saker som jag har gjort. Såklart har det väl kommit bra saker ur det också. Nu tänker man mest på att det är tråkigt att man får väldigt bra vänner som när man blir äldre bara förvinner nästan, att man glider ifrån varandra. Det är väldigt tråkigt.. Vissa skulle man behöva fortfarande, och livet ut.

Skönt att skriva av sig lite! Eftersom att man inte har någon att prata med just nu.

PUSS

bjuder på lite bilder idag ;)






































PUSSSS

inte skrivit på jätte länge nu.....

Har inte haft tid, som vanligt... Men har fått vikarie jobb på dagis nu så har jobbat en del :).. Flytten är klar och allt har kommit på sin plats, nästan.. He He. Lite gardiner och sånt som saknas på vissa ställen men det löser sig ju med tiden :)....

Idag är det ju lördag också, skulle vilja hitta på något men de vette faen hur det blir med det.. Lite less är jag en dag som denna faktiskt. Hatar när folk ska bete sig som om dom vore 13 istället för att faktiskt bete sig som vuxna. Men men.. Men de e som de e.

Ska försöka börja skriva lite mer också.. (;

PUSS

RSS 2.0