ny och fin dag

Hejsan hejsan.

Ska man säga godmorgon? känns nästan så iaf, vaknade i och för sig typ vid klockan ett, men känns som att inte är riktigt vaken än heller . hehe  Just nu sitter jag och kollar på det okända, ganska äckligt program, men frågan är väl om man ska tro på det eller inte.  Vissa program är så fejkade, man ser verkligen att allt är fejkat, dem som är ''medium'' eller vad det heter, å går runt i huset och letar spöken, och påstår att dem känner spökens känslor, tror inte ett dugg på det. :)

Idag blir det en lugn dag, film dag kanske, kolla på ' Farsan ' och ' Virus i btaljonen ' kanske :).
Någon som har sett och tycker de e värt å kolla på ?

Jaja, nu ska ja kolla vidare på det okända,

PUSS

GODNATT

Hejsan.

Idag har det varit en väldigt seg söndag. som vanligt? Igår vart det lungt iaf, blev till å gå utanför folkan med lite folk sen gå hem. ganska värdelöst var det. Slapp stöta på konstigt folk iaf =). haha

Imorn blir det soooola. yaaaa, skönt, ska bättra på brännan lite så den håller i sig ;). hihi

Det var inte så mycket å skriva idag, blir väl kanske bättre i morgon!

PUSS & Gnatt

Seeegt

Hejsan hejsan.

Hur hade ni det igår?  Jag hade skit kul! Roligt folk finns det ju gott om, sen finns det väl lika många som inte alls är lika roliga och lite konstiga i huvet ist. också .  Hehe. Men jaja, blev en kul kväll iaf som sagt, vart ju lite på lyset ;). Längesen man drack nu faktiskt. Känner mig ganska duktig, :o Man mår ju så mycket bättre dagen efter, och kan vara lite stolt över sig själv att man har haft kul utan å dricka. :)

Idag har det varit en ganska seg dag. sov ganska länge, och har typ bara varit upp till affären en sväng och sen hem igen, åt god mat iaf ;) Riktig midsommar mat!

Nu ska jag sätta mig å spela lite tror jag , sen får man se vart kvällen leder, om man ska ut å träffa födelsedags barnet Nellie :). 

PUSS

Midsommarafton!

God Morgon!

Idag är det midsommarafton! weeeei! Kommer nog bli en kul dag, ska typ käka vid kl två och sen blire feest :). Men vad ska alla NI göra idag? =)

Snart ska iaf jag & Sis åka till uppsala och kolla lite kläder , och jag måste köpa jordgubbar :O . hahaha
Får väl se om man hittar något fint å ha på sig sen kanske :).

Gjorde naglar igår, eller rättare sagt inatt blev ja klar, typ vid halv ett, eller hon kanske var halv två. men men, det blev röda tippar med lite blommor på. Ganska nöjd faktiskt :).
Har tyvärr ingen bild, och orkar inte riktigt ta någon nu heller (;

Nej nu ska jag sminka mig, PUSS

man blir ju less ibland...

Nu har jag inte skrivit på länge, men har haft mycket annat för mig, har nästan inte varit hemma nånting. dem gånger jasg har varit hemma har jag typ sovit ;o. Just nu är det ju jättte bra väder iaf! så förstår inte varför jag sitter inne :S , ska ju egentligen vara ute och sola nu å bli brun! hihi.
Imorse var jag å gymmade iaf, igår också, lite jobbigt är det ju å göra det på morgonen, men man vill ju ha det gjort på morgonen så man kan göra något annat roligt på dan :).

Snart är det midsommarafton också! Det kommer nog bli kul, hoppas jag (;. Är man med rätt människor så blir det kul! :) tycker att det är lite synd bara att man inte umgås lika mycket med dem människor man hade riktigt kul med tidigare. Nu passar man ju inte riktigt när det finns roligare männiksor å umgås med. tycker det är lite dålig stil kanske bara att göra så. liksom bara sluta höra av sig, elr jo det passar när det gäller å supa. men inte annars. det är ju lite dåligt tycker jag. men men, folk förändras väl antar jag. men trodde inte DU skulle göra det så fort bara. Och du vet nog vem du är. så hoppas du fattar om du läser det här, att det är inte så kul när du gör som du gör.

Nu skulle jag lägga in låtar på min mobil som är ny lagad , inte fan går den igång igen heller! HATAR MOBILER IBLAND! hatar sånna här dagar när INEGNTING går som det ska..

Hatar livet ibland. Men PUSS på det.

God Morgon

Hej alla!

Idag vart det en seg morgon, tänkte egentligen gått å gymmat vid tio men orkade verkligen inte gå upp :O. så nu blir det till å fixa sig och sen åka till stan å köpa bikini, å nå annat om man hittar. Sen senare blir det nog gymmet, :)

Och jag som trodde det skulle bli fint väder idag också :( , sen när man vaknar så regnar de! usch! nu vill jag ha sol så man kan sola och bada! kanske ska prova blåsa bort alla moln ? :O haha

Nej nu ska jag fixa mig.

PUSS

nu har jag varit duktig

God Morgon!

Eller GOd Eftermiddag? ;) hehe, jag har varit uppe sen kl nio, skulle ju egentligen varit på gymmet då men blev kl halv tio typ ist :). var rätt seg på morgonen, men gymmade i ca 70 min iaf :O. så nu är jag igång me å gymma iaf , har sagt jätte länge att jag ska börja gymma, men nu så äre igång =).

Så nu snart ska jag, Jessica och älsk åka till Thun´s å kolla lite, jag behöver ny bikini så får väl se om man hittar någon där, annars har jag en från Gina tricot som jag vill ha! ;)

Nu ska ja sitta å dunka lite Reggae innan vi åker =).

Bob Marley - One Love

PUSS

Godnatt säger jag nu

Nu tänker jag lägga mig i sängen å försöka sova, jag har gjort naglar, fast har bara förlängt dem så det är inge mer me de så jag orkar liksom inte lägga upp någon bild på det. Men imorn kanske man orkar göra något kul motiv på.

Imorn kl halv nio ska jag upp iaf, sen kl nio blir dett gymmet ! Behövs! haha. ska sluta med allt godis och sånt. blä. har tillochmed tappat smak för allt sånt typ.

Och det ska ju tydligen bli toppen väder imorn så det kanske blir till å sola å bada också! SKÖNT! Det är ju trots allt sommar så då ska man  ju göra sånt! :D

Jaja, NattiNatti!

PUSS

sitter ff hemma

Sitter fortfarande här hemma och har sjukt tråkigt! vad ska man göra?
Jag tänkte nog sätta mig ner och göra naglar bara för å ha tidsfördriv, skulle jag inte haft så tråkigt som jag har nu skulle jag nog aldrig orka :O. Ska kolla lite sidor på internet och kanske göra något kul med naglarna :). Så när jag är klar sen får ni kanske se hur dem blev , ;).

PUSS

Regniga dagar!

Hejsan!

Nu tycker jag det har varit tillräckligt med tråkiga regninga dagar.. usch! Man blir på så dåligt humör när det regnar, man kan ju typ inte göra nånting! Fast i fredags regnade det, å älsk å jag hade bestämt oss för att åka till furuvik och kolla på våra kusiner :), hahah. Vi åkte fast det regnade, gjorde ju inte så mycket för det var jätte lite folk där då ;).  Det var en rolig dag :).

Igår satt vi och hade det mys hos en kompis och spelade spel, var ganska kul faktiskt, fast blev ju lite uttåkad efter ett tag, så gick hem vid tolv nånting tror jag.

Idag vaknade jag vid halv ett ungefär, ingen aning om vad som händer idag, men något lär man ju hitta på annars ruttnar man väl här inne :S. är ganska sugen på å dricka, men vilka dricker idag, på en söndag? :( Alla jobbar ju typ. Tråååk!

Och förresten! Tycker inte ni också att allt har blivit så ut tjatat på internet? Asså typ, Facebook, Bilddagboken, MSN? Allt de är skit tråkigt ju! Det enda som är kul är å skriva blogg å kolla andras bloggar tycker jag! :S. Allt annat suuuger!!

Men jaja, nu ska jag fixa mig, Hörs sen!

PUSS


På Furuvik vann älskling ett Hello Kitty gosedjur till MIG ! ;) SÖT!

Ingen bra dag idag!

Hejsan hejsan,

Ingen bra dag idag för mig  inte, nej usch säger jag bara.
Klev upp imorse kl elva för att jag skulle åka med älsk till tandläkaren i alunda, så skulle jag hinna duscha och sånt först, så blev lite stressigt. men hann iaf till bussen som tur var. I Alunda träffade vi nellie och sen åkte vi till Österby igen. Sen pratade jag med mamma för ett tag sen, och fick dåliga nyheter.
Jag och älsk skulle ju fått lägenhet, men verkar inte bli något av me de längre nu.. väldigt synd, så man får väl försöka skaffa extra jobb å jobba så mycket som möjligt.  jaja, får se hur allt löser sig.

Snart ska vi upp till affären och möta mamma iaf, så hon kan hämta ut älskos keps som han har beställt. Skit snygg!
Så han kommer bli ännu snyggare när han har den på sig, Grrr ;). hehe

Jaja, skriver väl sen.

PUSS

nattinlägg

Borde ju egentligen sova just nu när man ska upp snart, men kan fan inte asså :o, har typ precis skrivit klart praktikuppgifterna, inte allt då, men hälften iaf. sen nu har ja fått skit ont i bihålorna och i huvet, så tog nässpray, fast den var en månad gammal, men var tvungen å testa, men tror ej att det funkade, och en alvedon vart de, den var iaf inte gammal. Höhö

Nej usch, fy på mig. nu ska jag lägga mig i sängen och FÖRSÖKA sova iaf. Vem vet, kanske blir ett inlägg till, hehe.

Gnatt på er iaf! 

PUSS

Soooooooooool!!!!

Nu jäklar är det sool! :D Varmt & skönt så man kan ligga ute ett bra tag i solen och få lite bränna ;). Vilken tur att man blir brun så lätt då ;D.

Idag har det varit en lugn dag hittills, elr ja, det brukar vara lugna söndagar för mig. Senare måste jag göra klart lite praktik uppgifter som jag har kvar, har inte orkat satt mig ner och gjort färdigt dem än..

I fredags så var jag hem till Becca på kvällen, och åt middag med hennes familj och några vänner. Det var ruuligt, hon tog ju studenten så det klart man var där å gratta henne =). Men nästa år är det min tur iaf! Då ni! :)

Nu ska jag ut och sola lite till faktiskt,

Skriver sen! :)

PUSS



2 dagar kvar

Hejsan!

bara 2 dagar kvar, sen är det helg! skönt! Var inte och jobbade idag, mådde inte så bra imorse, men tänkte åka dit senare men dem tyckte de var lika bra att jag stannade hemma. Tror inte dem vill ha mig där ;) haha. men orka bry sig när det bara är 2 dagar kvar, egentligen så är det ju bara en, för jag planerar å vara ledig på fredag faktiskt så man kan hinna fixa lite till kvällen, för på kvällen ska ja till Söt becca som tar studenten! Wiiiihooo!

Igår iaf, så var älsk och jag å kollade på lägenhet, men JAG får inte bo där med honom, konstiga regler dem har där. JA! Men men, blir till å hitta något annat, försöker fixa extra jobb också, så man kan tjäna in lite mer pengar. Skulle vara ganska så bra. Så nu är det bara kämpa på med å skriva CV till massa olika ställen och hoppas på att man får något.
Har ju inge sommarjobb heller, så blir taskigt med pengar denna sommaren tror jag.. var sent ute med å fixa så, får la skylla mig själv.

Nu ska ja fortsätta skriva lite..
PUSS

RSS 2.0