Kvällsinlägg

Imorgon blir det Uppsala på dan, pratat lite med Mami så ska få mitt studiebidrag imorn så ska ja köpa en klänning som jag hittade på Gina :) Sen efter Uppsala blir det Alunda, träffa Nellie! Det dumma är att jag måste städa hela huset innan jag åker nånstans imorn -_-' , fast får ju ett sommarlovskort för att jag städar, så är väl värt det ;)! Hoppas på att det blir sol imorn också så man kan hinna sola och bli lite brun! Hoppas! Så ska Mami ringa till frisör imorn och kolla när ja kan få tid för klippning =). kulkul!

Men nu blir det lite Time Out och fika med älsk! Och sen mysa lite under täcket kanske ;). Hihi

PUSS

UschUsch!

USCH! så dålig jag är på å skriva nuförtiden :O. Min data börjar bli hel konstig ! Den typ stänger av sig av sig själv hela tiden! Jobbigt som f*n om man sitter och skriver eller läser någonting precis, så helt plötsligt lägger den av bara :S. När jag har pengar vill jag köpa en ny data , en rosa kanske ? ^^. Skulle ju vara ganska så gulligt :).

Funderar på om jag ska klippa mig också, men vet inte hur.. Någon som vet någon fin frisyr ? Blir ju så tråkigt om man bara har rakt hår hela tiden :s, vill göra något lite annorlunda denna gång :)

Nu ska jag mysa lite med älskling, skriver sen :)'

PUSS

Lugn dag!

Hejsan,

Nu sitter jag här å glor lite tv, blev  inge jobb idag. Mådde inge bra alls imorse :( Börjar bli förkyld igen.. blää.. men men, så kan det vara. Så idag blire till å tade lugnt, så ska man åka å jobba imorn iaf. Lär ju göra det om man vill få godkänt på praktiken . bara två veckor kvar nu iaf, sen en vecka kvar i skolan, sen äre ju sommarlov :). SKÖNT!

Nu ska jag kolla vidare på tv:n . :)

PUSS

Längesen!

ojojoj, nu har jag inte skrivit på jätte länge! har inte suttit vid datan nånting! inte likt mig, men har haft annat roligare för mig nu när det varit fint väder :), faast dag så blev det ju regn så idag passade det ju bra å börja skriva igen :). kulkul. så nu ska ja kika runt på lite bloggar ett tag och sen kolla på Tv ett tag, sen blir det till å sova faktiskt.

Igår var jag och älskling med massa folk i statsparken, roligt vare jue! :) Drack vin, så man kände ju av litegrann sen när man skulle dra sig hemåt, somnade på bussen såklart, så var ju huuuuur seg som helst när man kom hem igen, så gick nästan hem direkt igen, hehe. men kul dag vare iaf :). 

Det var allt för idag!

PUSS

Lalala

Hejsan hejsan,

nu har jag itne skrivit på ett bra tag ;). Har inte orkat sitta vid datan ;D
Nu sitter jag här å lyssnar på lite musik iaf, ska fixa mig snart å åka till tierp, sen kanske åka till Alunda, beroende på om det händer något där ;D.

Så det blir väl kanske lite dricka idag, eller imorgon. beror helt på :).

Ska försöka skriva lite oftare tror jag ^^.

PUSS

Weekend has come

Hejsan hejsan,

Har inte skrivit på ett litet tag nu, men har inte riktigt haft tid till det. Har haft ganska mycket för mig faktiskt =).
Igår var jag och älsk till Alunda och träffa Nellie och lite annat folk, det var skoj :). Först typ kl elva på morgonen så skulle jag gå å sola me sis, bestämde mig för att jag skulle sola i 21 min, som då kostar 80kr, så jag stoppar i 80kr, men vad händer då tror ni? Jo, det står på skärmen att jag bara har tolv min. hallå?! det vart väl lite fel? så jag fick springa å säga till en som jobbar där att det blev helt fel, så han sa att jag skulle gå in å sola dem minuterna iaf och sen få tillbaka så mkt pengar den hade tagit för mkt. Så då sprang jag tillbaka till solariet och sen när jag äntligen ligger där och ska sola, ser jag att det är typ 10min kvar bara. Så det slutade med att jag bara solade 10min!! Skulle egentligen solat DUBBELT så mycket liksom. Så dagen började väl inte sådär prima, men det gick ju bättre sen :).

Ikväll ska jag och älsk åka till Alunda först och sen blir det Gimo å festa :). Söt Nellie ska ju vara med såklart också!! :) PUSS PÅ HENNE!

Och ville bara säga att jag ÄLSKAR MIN ÄLSKLING JÄTTE MYCKET!! <3333

PUSS


Hittade gamla bilder på mig&sis! =)

Hihi, hittade lite roliga bilder på mig&sis, as längesen :P








Hatar de här..

Uschusch, nyss satt jag å skrev här, långt vare också, men vad tror ni händer? Jo, datan lägger av å segar upp sig så allt försvann. Då var jag tvungen å lugna ner mig en smula å göra nå annat innan jag skrev igen..

Skrev iaf det att jag haft världens jävla mensvärk! eller vad de nu är, hade de i söndags sen fick ja tbx de idag, gör så jävla ont! Man vet typ inte vad man ska göra :S. Hade ont i magen igår också, skulle åkt hem halv fyra igår från jobbet men åkte kl tre ist för att jag inte tog ut min rast, och tur var väl det! för när jag stod å väntade på bussen så fick ja så ont i magen så ja trodde ja skulle spy! Sen fick ja ringa papi å be honom hämta mig vid stationen för jag kunde knappt gå :O. Inte roligt..
Hoppas att de går över iaf, Mami tror att jag kanske reagerar på mjölk, för typ hela familjen är känsliga mot mjölk. Det vore ju tråkigt om jag måste sluta dricka mjölk :(. ÄLSKAR mjölk, jag menar, hur gott är det inte med ISKALL mjölk när man är riktigt törstig?! MUMS!

gick in på Nelly.com nyss också och kollade om mina skor som jag ville köpa fanns kvar. Hur tror ni de gick? ^^ Såklart är dem borta.. skit också.. 

jaja, nu ska ja kolla lite tv och hoppas på att morgondagen kanske blir lite bättre.. Ska iaf börja med å gymma å sola imorn, så det blir nog en bra start på dagen!

PUSS

NattNatt

Blev inge Jerry Springer ikväll, blev till å åka till Alunda istället :). Åkte dit å kollade lite bara ;), Åkte enbart typ för att jag skulle övningsköra nånstans ;). Så snart blir det läggdags iaf, ska ju upp 07.00. så är väl lika bra å gå å lägga sig i tid, right? Vill ju inte komma som en zombie till jobbet ^^.

Pratade med Nellie idag också om att åka till Alunda i helgen :), så blir nog så. Kulkulkulkul :)!!

Gnatt på er!

PUSS

hemmahemma

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. usch usch, huvudvärk har ja me, en dag känns som ett år där borta! ganska jobbigt ibland, vissa dagar är det hur lungt som helst, men andra dagar så vill man bara lägga sig i graven.
Satt å spelade spel sista timmen ungefär iaf, så det var ju inte så jobbigt iaf :).

Nu ska jag ta något å käka för det var fisk idag, blää. hatar fisk. förutom Lax, det går faktiskt å äta, men allt annat! USCH!

Skriver väl sen innan ja ska kolla på Jerry Springer ;).

PUSS

usch ja

Har suttit och checkat runt lite på andras bloggar nu ett tag, och kollat lite andra sidor, och på vissa kan man ju bara lacka sönder direkt för deras beteende som dem har.  Vissa är ju riktigt äckliga också :S. Bläääääääää säger jag. Spyfärdig.nu ska jag heta istället tror jag.  Tror inte jag är ensam om å känna såhär ;).

Och vissa tjejer asså, ni borde ju skärpa till er. haha. nej förrresten, ska nog inte säga något, än ;)..
Jo, usch på er med säger jag :).

PUSS PÅ ALLA ANDRA!

Bla bla

Hejhejhej!

Blev en innesittarkväll i lördags, orkade inte gör något, och igår var jag bara ut och körde en sväng, sen blev det typ Tv , och färgade håret gjorde jag ju me. Blond såklart, så nu e jag ännu mer blond, igen! ;).
Men det får ni se en annan dag, när jag kan knäppa kort på mig själv utan å se ut som typ ett spöke , haha.

Har inte jobbat idag, för sov typ 2 timmar inatt och hade as ont i magen! smärtan var fan obeskrivlig asså :o.
Skulle jag ha så en natt till skulle jag gå å lägga mig i graven tror jag :O. USCH!

Senare ska jag fixa lite med naglar och ögonbryn iaf, för gjorde ju aldrig det igår på min fix dag ;). hehe, orkade faktiskt inte, men får la göra det idag.

Nu ska jag sätta mig å spela lite guitar hero tror jag ;p, för å fördriva tid ett litet tag !

PUSS

Idag?

Hejsan!

Nu har jag inte skrivit på ett tag , hehe. men har liksom inte hunnit. Igår blev det ju party iaf, ganska kul, blev till å åka in till stan ett tag också, men så fort vi kom in till stan typ så kommer poliserna som nåra jävla gamar och ska ta alkoholen.. självklart. och polisen bad typ om ursäkt för att hon tog den och sa att hon bara gjorde sitt jobb, haha. Jag bara typ fnös åt henne och gick vidare. haha.
Men jaja, sen var det bara å åka hem igen och ladda med ny dricka :).

Idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, men blir nog till å ta det lugnt tror jag. Ingen mer dricka för mig idag :P. Kanske köper en Cola om man går nånstans :). MUMS!

Men nu ska jag klä på mig för jag kom precis ur duschen. sen ska jag sminka mig och fixa lite med nya mobilen! Fick ju en ny av mami och papi, en precis likadan som gick sönder! :) Älskar mina föräldrar! <3

Skriver väl senare!
PUSS

RSS 2.0