arbetsförmedlingen idag....

God Morgon!

Idag blev det till att gå upp kl 05.15 . Tänkte vara lite snäll mot sis och skjutsa dem till Uppsala så dom skulle hinna med tåget till Göteborg. Ganska skönt att gå upp tidigt ändå, man missar ju liksom ingenting av dagen då :)..

Idag blir det till att åka till arbetsförmedlingen också, vill verkligen ha ett jobb nu, börjar bli lite desperat, om inte annat så kan man ju få lite pengar om man inte lyckas få ett jobb så snabbt.

Nu ska jag kolla på Oc och mysa me vovven!

PUSS

oh no....

Har inte skrivit på tre dagar nu.. haha, inte haft tid skyller jag på (a)!
Inte för att jag ens kommer ihåg vad jag gjort de senaste dagarna men, jo igår var vi till veterinären med lilla Majsan, vi skulle kolla om hon kunde få några valpar, men det blir tyvärr inga valpar på henne.. Det var väldigt synd för dem skulle blivit jätte fina tror jag! Men nu är hon i alla fall våran helt snart, så då är vi inte fodervärdar längre! Sen får vi se i framtiden om man kanske skaffar en lite valp och är fodervärd till :)..

Nu ska jag fixa mig litegrann, och äta liite, sen ska jag me syster och hämta hennes bil, sen ska jag hämta Nellie så ska vi åka till Östhammar! :)

PUSS

glad midsommar!

Hejsan hejsan!

Idag är det midsommarafton! Så idag blir det lite god mat och dricka :) .. Så vi får se hur denna kväll slutar ! ;D haha

Nu ska jag fixa mig i alla fall, sminka mig lite och fixa håret.

PUSS

blött och tråkigt idag ..

Hejsan hejsan!

Intervjun igår gick sådär måste jag säga.. Tror inte att det är ett jobb för mig, så det får va! Fortsätter leta bara! :)

Idag har jag och sis varit ute på äventyr i alla fall, kuuul!! Vi var till Thuns och shoppade loss lite, sen var vi till Tierp och hämtade bruuuur.
På Thuns så köpte jag äntligen den efterlängtade skinnjacka jag velat ha länge! Och lite leggings och smått :) ..

Nu sitter jag hemma och väntar på att älskling ska komma hit .

PUSS

nervöst idag, jaaaa

God Morgon alla söta!

Idag är det sjukt nervöst, vet inte vad jag ska ha på mig eller nånting, fick liksom samtalet igår om jag ville komma på arbetsintervju IDAG. Vilket ger, ingen tid till att förbereda sig på nånting? Men vad ska man göra då, vill ju jätte gärna ha jobbet så det är bara bita ihop och gå dit! :)

Har precis duschat, så nu ska jag kolla lite kläder och sminka mig osv. Skriver senare om hur det gick! :)

PUSS

Godnatt

Blir ett sista inlägg för idag, har inte skrivit något under dagen , men har ej haft tid till det faktiskt! Har förberett mig inför jobbintervju imorgon! Skapligt glad jag är! :D Nervös som fan också men ändå! Det är ju min första jobbintervju så vi får se hur det går ! Hoppas på det bästa i alla fall! så håll tummarna för mig!

Nu säger jag GodNatt i alla fall!

PUSS

God morgon

Blev en sov morgon idag, fattar inte hur ja kan vara så trött! Är ju sol och fint ute och jag ligger och sover!! Nej, de måste ändras på, tänkte ta mig en tur till Alunda och träffa Nellie & Neo faktiskt :)..

Nu får det bli lite sminkning och kanske ta nått att äta innan man drar iväg.

PUSS


hiss & diss?

Har ju äntligen börjat komma igång med mitt skrivande nu, så jag tänkte ösa på med lite mer som är kul att läsa kanske? Eller ja, kul och kul, det är väl från person till person att tycka. De flesta tycker väl det är mest KUL att läsa skandaler som händer, ex. bråk, gjort bort sig ( mycket ), tycka konstiga saker, saker som de där. Jag menar, varför skulle annars Kissie vara en stor bloggerska? och hälften av det hon skriver är väl inte ens sant? Okej, mycket är väl sant, men mycket går nog till överdrift också. Men men, :)


Jag tänkte i alla fall börja Hissa & Dissa!  :D Det JAG tycker i alla fall. Vi får väl se vad alla tycker om det :) .. Antagligen har jag väl tid för skrivandet nu bara för att jag typ bara sitter hemma om dagarna, det jag gör är ju att leta jobb, men har liksom INGET verkligen inget annat att göra om dagarna, jo, gå promenader med lilla Maja, men det tar ju inte hela dagen ifall man inte går en jäääkla lång promenix ;D..

JAG HISSAR!


Snygga baddräkter, fast jag skulle aldrig passa i en sån! ;D haha



Plusikassan! hiss så de skriker om det! :)









ALKOHOL! usch vad den förstör, visst är det gott. men kan förstöra för mycket, och dagen efter ångrar man sig, inte värt det! Drick med måtta istället! Ett tips bara, jag har börjat göra det, mycket skönare och roligare då, och dagen efter!





Sådärja! en liten mini start på det där då :)

PUSS


klarade mig levande därifrån!

Nu är jag hemma igen!  Kul vare inte att gå till tandläkaren! fiifan! Äckligt ont det gjorde! inte kul alls. Men nu är det gjort i alla fall, så nu kan jag ta det lugnt.

Nu sitter jag hemma igen och gör ingenting, funderar på att ta en promenad med Maja kanske, en lång promenad. Det skulle behövas, det värsta är om det börjar regna ;O.. får ta med mig mitt prickiga söta paraply!

PUSS

tandläkaren idag.....!

God Morgon! nästan i alla fall.

Idag ska jag till tandläkaren, eller en sån där tandhygienist, haha vet inte hur det stavas riktigt.. men ska ta bort sån där tandsten eller va de heter, fick en tid nu medans det ändå är gratis för mig. men efter det här besöket så kommer det kosta.. Tänka sig att allt ska kosta vad man än gör :).....

Angående inlägget igår, det senasste.. Jag har ingen aning om hur jag ska göra för att det ska funka, okej att man kan tycka olika , men på den här fronten så anser JAG att man helst ska ha ganska lika åsyn om saken.. känns som att det kommer bli väldigt jobbigt annars. Vissa gånger gör det ont att höra och se vissa saker, som just nu när jag tänker på det. Har blivit riktigt sviken förut och vill fan inte bli det igen. inte av den jag älskar mest av allt.. lär väl märkas hur allt löser sig. på något sätt måste de lösa sig för jag klarar inte av att gå och tänka på det längre det både gör ont i mig och jag blir på riktigt dåligt humör.. inte alls så kul..

Nu måste jag sminka mig lite snabbt innan ja ska hämta sis, hon får följa med för ja är lite rädd för tandläkare? ;o hehe

Skriver sen , om ja klarar de här! (;

PUSS

vissa dagar hatar jag!

Åååh vad jag är på jätte dåligt humör idag! Drack lite igår och som vanligt är det någon eller något man stör sig på, men igår tog fanimej priset.. den jag trodde skulle svika minst gjorde det mest.. kul liv! Visst kan man ha olika åsyn på saker och ting, men det här var fan föör mycket!!!! Asså det är helt åt andra hållet än vad jag tycker, jag som trodde vi tyckte lika, men nejnej..

Aja, Film nu. blir väl en tyst kväll ikväll..

PUSS

Blir mer än en vinare ikväll :)

Hihi, ikväll blir det till att dricka öl :) Yeeey!

PUSS

lördag, vad händer?!

GodMorgon! eller, God förmiddag? hehe

Känner mig väl inte jätte pigg idag, det kanske beror på att det inte är världens bästa lördagsväder idag kanske, man blir typ lite deppig när det är molnigt och regnigt och så. Boooooring..

Idag då, vad händer? Nått borde man väl kunna hitta på fast det är skit väder.. eller så har man tur så det kanske blir liiiite finare i alla fall till kvällen? Mycket mer roligt då ju.

Nu ska Älskling och jag käka lite och kolla på Sagan om ringen , tredje filmen, vi har redan kollat på de två första nu tre dagar i rad, haha. Men jaja, bra är dom.

PUSS

Dricka lite vin ikväll

Pratade nyss men min bästa Sääändra! Så ikväll bestämde vi att det blir lite vin drickning :). Gott va?! Jajamen! Ska tvinga dem å lyssna på Rolandz med mig också! ;D




Vad tycker ni? skulle ja passa i mörkt långt hår igen? ;D hihi





Lite bilder såhär på kvällningen :D

Nu ska ja käka lite sallad och sen fixa mig lite till kanske, innan vi drar till Gimmoooo.

PUSS

har varit där kråkorna flyger upp och ner

Har precis varit i Tierp , dvs, där kråkorna flyger upp och ner, haha, en jävla håla de där :). Men men, fick åka och hämta bror från jobbet bara för att nu är det ju sommartid på bussarna så nu har dom tagit bort hans buss så han skulle fått vänta väldigt länge ifall inte jag kommit och hämtat! Klart man är en snäll syster och ställer upp? ;D

Nu sitter jag hemma igen och väntar på älskling. Vill ha hit han nuuuuuuu!!!!  Vet däremot inte vad vi ska hitt på ikväll men de märks väl :). !!

Vad ska alla NI göra ikväll?! :D

PUSS

Jajamen!

Fredag idag, och jag sitter hemma hos älsklingen min nyduschad och lyssnar på Rolandz! ;D Haha Vilken fredag förmiddag man har :). Men men, bättre kan man väl inte få i dagens läge, inge jobb medans älskling jobbar dag för dag.

Nu tänkte jag sminka mig lite och sen åka till Alunda och träffa Nellie, och hoppas på att bensinen räcker?! (a) Hihi , annars blir det kanske lite pinsamt :)

Update senare!

PUSS

ihihihih

mobilen funkar!!!! Yeeey, skönt, betalade ingenting heller för lagningen , det ni ! ;) hihi

Nu sitter jag och väntar på lite mat sen ska jag käka och sen blir det kanske Alunda en sväng beroende på :).
Sen ska jag hem till älskling och sussa där inatt, klarar inte att sova utan honom nu längre tror jag, vi har sovit med varandra i många veckor i sträck nu så tror inte jag skulle klara att vara utan honom. Så då blir det ut i skogen ikväll:).

Skriver sen!

PUSS

Drar in till uppsala för att hämta min mobil

.........!

god morgon!

Eller ja, inte god morgon riktigt, vaknade faktiskt först kl halv åtta sen kl halv tio. Så det var en stund sen ;).
Nu sitter jag här och har precis klätt på mig och ska snart sminka mig tänkte jag, ska åka in och hämta Mami sen och hämta min mobil om är lagad!! Yeeeey! Tog inte så lång tid men lagad är den! :D

Skriver sen!

PUSS

inte världens bästa dag idag..

Hejsan..

Idag är det inte min dag, inte Majas heller tror jag visst, hon är lite små sur idag, som sin matte.. Det är dåligt väder och det får en inte på så jätte bra humör, och när jag inte är på bra humör vill jag bara ligga inne hela dagen i sängen typ.. Orkar ingenting!

Nu tänker jag kolla lite vänner och vänta på Älskling, han kan få en på bra humör i alla fall!

PUSS


dåligt skrivande idag.......

HejHej!

Har ej kunnat skrivit något idag eftersom att det inte funnits något internet, har inte varit ''hemma'' så mycket heller för den delen, är fortfarande ute hos älskling. Så han åkte imorse kl åtta typ, så låg jag kvar och sov till kl var tio någonting, då fick jag ett mess av älski att jag kunde stanna kvar för han skulle komma hem vid ett typ. så då stannade jag kvar så har vi varit med varandra nästan en hel dag till! Det är jag glad över!

Igår kollade vi på filmen Insidious juu! Läääskig! Lätt en av de läskigaste filmerna jag sett, lite konstigt ljud var det till filmen, men det gjorde ingenting faktiskt, man tänkte inte på det efter ett litet tag. Men den filmen rekomenderas starkt till alla att se!

Ikväll blir det en till myyskväll framför en skräckis! Vet inte än vilken film det blir men blir säkert någon bra ! :)
Sen blir det väl till att sova för älskling, så jag får väl kolla på någon till film, för jag kommer nog inte vara trött på ett bra tag känns det som ... ;o

NATTINATTI

PUSS

Nu blir det myyyyyskväll!

God kväll!

Nu har Älskling och jag varit ute och gått med lilla majsan på en liten promenad, det har precis spöregnat ute typ så Majsi ville inte gå så långt, haha ;)

Nu tänkte vi ha det jätte mysigt och kolla på skräckfilm, Insidious heter den, ska tydligen vara bra den har jag hört! Så då får man väl ta sig en titt på den :). Sen ska vi väl ta och bege oss mot sängen och sova? :) Älski ska upp och jobba tidigt imorgon så imorn blir jag själv.. ;o

Men men, bara leta lite jobb så blire nog bra snart :).

NATTI NATTI

PUSS

måndag & arbetslös...

Ååååh så jag vill ha ett jobb, klarar inte av att bara gå hemma... kan vara skönt några dagar, men fan, vill ha något att göra. Idag är älskling hemma i alla fall, så idag har jag något att göra i alla fall. Men resten av veckan då?.. blir tokig om jag ska behöva sitta hemma bara.

Snart ska vi iväg till Alunda och träffa Nellie, var ett tag sen nu som vi träffades så det är väl på tiden de.

Skriver sen,

PUSS

Älsklings Timmy. <3

Nu har jag fått varit med min älskling i några timmar i alla fall, men nu är det dags att sova snart, men imorgon blir det en heldag med älski :)!

NATTI

PUSS

Ja, säger då de!








HAHA, ja jag har trååååkigt! märks eller? ;D

Saknar min T så mycket så vet ju inte vad jag ska göra!

Blir nog en snabb dusch sen en promenix med lilla Majsan :)

PUSS

Älskar min Timmy!

Jag skulle kunna skriva en hel bibel om hur mycket jag ÄLSKAR och tycker om min Timmy. Han är bland det bästa som har hänt mig och jag vet att det alltid kommer vara vi! Ja, så länge han vill i alla fall, för jag kommer ALDRIG lämna honom, det vill jag lova! För man lämnar inte något så underbart som man har fått i sitt liv.
Vet inte vad jag skulle göra utan honom faktiskt, han finns alltid där för en när man behöver det, och han finns alltid där ändå som både min älskling, och min bästa vän. Pratar om allt med honom, han förstår och han lyssnar, vad mer kan man begära?, han är den BÄSTA, och kommer alltid att vara. När jag är ifrån honom känns det som en evighet, det är hemskt när han är ifrån mig. Det känns alltid som något fattas när han är borta, nu har vi ju våran lilla Maja, så alltid när Älskling kommer hem igen så är det två som blir glada över det!
Jag hoppas att han älskar mig lika mycket som jag älskar honom, för då vet jag att det alltid kommer vara vi, då är det inga tvivel över det. När jag träffade Timmy första gången tänkte jag bara, wow, får aldrig någon som han. Men nu står vi här idag, och det har gått flera underbara månader, som vi har fått vara tillsammans. Och fler ska det bli, utan tvekan.

Tänker inte skriva nå mer nu, för då kommer min älski aldrig orka läsa det här, och det vill jag ju såklart att han ska göra så han förstår hur mycket han betyder för mig!

ÄLSKAR MIN TIMMY NU & FÖRALLTID! <3

PUSS





hemma igen efter en lååång promenix

Hejsan hejsan,

Blev ingen fisk för mig idag, eller jo, den högg precis vid båten men släppte lika fort igen, men den satt fast en liten stund så det borde räknas som att man fått en fisk? :O tycker jag i alla fall :)

Sen skulle vi till aspbo och bada, men blev en låång promenad istället, så nu har jag precis kommit hem och så har jag duschat precis, jag gick från aspbo 3 runt lantgården och sen tog en cigg me syrran sen hem, haha , blev väldigt långt att gå, men men :)

Fick student korten idag med, blev skapligt nöjd med dem, FÖRUTOM , att jag ser gravid ut? :O haha, man fick stå i profil när dem knäppte och man e väl inte världens smalaste så det är klart man ser gravid ut :) ..... men men , blev nöjd med resten så tänker spara dem! :)

Nu tänkte jag glo lite vänner, sen sova, och imorgon blir det Gräsö och sola och bada, om det blir fint väder! :) Det hoppas vi på!

PUSS

nu blir det en liten fisketur

Nu ska vi ut på sjön och ta oss några fiskar, älskling, jag och lilla Maja, hon ska få ha sin söta flytväst på sig också! :) Egentligen hatar jag fiskar, dem är äckliga, tar inte i dem, men det är kul att fiska när man väl får en fisk! ;D Hihii

See Yaa Lateeeer!

PUSS

vaaaarmt!!

Guuuud så varmt det är överallt! Själv är man nu också, så tråkigt har jag med.. Har ju lilla Maja men hon är så tråkig och ska ligga och sova bara .. ;O Så vad gör man? Älskling är och jobbar, sen när han kommer hem tänkte vi ta en liten fisketur. Igår när vi la i båten så fick Maja åka med en sväng, och OJ så duktig hon var! hon gillade nog att åka båt! :) Tur är väl det!

Har precis varit ute på en promenad med Maja, hon strejkade litegrann och la sig i skugga under ett träd, medans vi gick också såklart. så fick typ dra med henne hem, haha.

Men nu tänkte jag ta och kolla lite Vänner.

PUSS


hatar min dator ibland!

Nu satt jag nyss och skrev ett inlägg, så nu gör jag ett nytt försök men absolut inte ett likadant!! Skrev ganska mycket i inlägget nyss, men ja, vad händer? det är klart jag loggas ut så inlägget inte kommer med. Suuuuuuur blir man jue! men jaja...

Skrev i alla fall lite om att det känns att sommaren är här, hur varmt som helst och svårt att sova, och myggigt, och getingar, ja, sommaren är här?. Skönt, men inte när det är föööör varmt.

Snart ska vi åka till Öregrund och lägga i Älskis och hans fam. båt, fin är den :).

Skriver sen!

PUSS

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten!

Nu är allt skit över! nu slipper jag skolan heeeelt och hållet! Så jävla underbart skönt! Nu är det bara ett jobb som fattas, och en lägenhet till mig och älski, men de ska väl lösa sig med tiden! :) GLAD ÄR JAG I ALLA FALL! :D

Har inte så mycket att skriva just nu så det blir lite bilder från studenten och annat! Sen blire stan och shoppa såhär på en söndag! :)












PUSS

RSS 2.0