Maja! <3

Hejsan hejsan!

Nu har Älski och jag fått våran vovve! :D Hon är så underbart söt så man smälter när man kollar på henne! Hon är så lugn och fin men kan samtidigt vara ett riktigt busfrö! Mina katter och Maja går ihop ganska bra, Tussan är jätte modig och går fram till Maja, medans Missan är lite mer bakåt och vill helst inte gå så jätte nära. ;D Men dom verkar komma bra överens som tur är! Så idag ska vi hem till Älskis Mami och Papi och ska visa Maja för dom, :) Dom kommer nog också smälta när dom ser henne! ;D

Inatt när älski och jag skulle sova efter vi hade kollat på en film så släckte vi alla lampor och Maja låg i en fåtölj precis bredvid sängen, efter ett litet tag när vi precis höll på att somna så hör vi ett litet pip ljud från fåtöljen, så ser vi att Maja sätter sig så börjar hon skälla, hon ville ligga i sängen, eller, hon SKULLE ligga i sängen med oss, så det fick hon göra, då blev hon tyst och somnade själv också, men man var ju lite rädd att man skulle rulla över henne eller något i sömnen så älski låg vaken typ HELA natten.. ;/ Och mitt i natten så blev hon typ jätte puss sugen så hon pussade överallt på oss i ansiktet, flera gånger om.. ;D

Hon är sötis och vi älskar henne! :) <3






PUSS

Uppsala idag igen!

Hejsan!

Idag blir det stan idag igen med älski, ska åka in och handla lite och hämta Mami på samma gång och hjälpa henne handla lite :)..

Och på Onsdag, vilket är studentdagen, ska det ösregna heeeela dagen!! kul, eller?! hoppas fan att vädret förändras!

Nu ska jag fixa mig sen åka till Uppsala med finaste! <3

PUSS

Nu blir det Uppsala - kinamat!

Nu bär det av till Uppsala för att äta lite kinamat! hungrig är jag också, så ska bli riktigt gott! :)

PUSS

Östhammar en sväng!

Nu blir det Östhammar ett tag med sis! hon ska lämna lite mary Kay saker till folk , och ofc så får jag MINA saker som jag beställde! :D yeeeeeey! tog bara två dagar!

Skriver sen! :)

PUSS

så vad gör man?

Eftersom att man e klar med all skit i skolan, så vad gör man ? Vill inte ens tänka tanken på att jag kommer sitta arbetslös! :O haha, skrämmande tanke! eller? ;D lite ledigt kan ju vara skönt, men efter sommaren VILL och måste jag ha jobb i alla fall! :O

Nu sitter jag hemma och har ingen aning om vad amn ska göra, har typ städat och slängt massa saker, men sen då? Har precis duschat också så nu ska ja väl fixa mig, men sen då? :O haha

Får väl fixa mig nu sen försöka hitta på nå! :) Senare ikväll blir det kinamat i uppsala med folket! :)

PUSS


heldag i Sthlm!

hejhejhej!

Idag har det varit en heldag i Sthlm! Åkte klockan nio imorse från skolan direkt till sthlm med buss, sen när vi kom dit så gick vi först på Strindbergs museet, var väl ganska intressant, men var inte så jätte roligt. Det andra stället vi va till heter Hallwylska museet, där var det lite roligare, och mer intressant faktiskt. Lite svårt att förklara men ni som varit där kan ju tänka er ;).. Emellanåt satte vi oss och åt i kungsträdgården. Liite äckliga människor det finns då, jag åt en halv macka, (en ganska stor macka) sen slängde jag resten i en lindex påse i en soptunna, så ser vi en karl komma och gå, han såg ''normal'' ut när han kom och gick, men sen börjar han rota i soptunnan, och tar upp lindex påsen och tar upp mackan och tittar på den, sen ser vi när han stoppar ner den i sin egen kasse! hahaha, äckligt, eller vad?! Men men, man ska väl ha tur som slipper vara sådär äcklig, !! haha.. En lyckad dag blev det i alla fall! Super nöjd med att jag orkade följa me, hade ingen lust imorse, men tur att jag följde med, för vi hann med lite shopping också så jag hittade lite smått och gott! :)

Nyss kom jag hem i alla fall, så snart ska jag börja laga Tacos till mig och älskling! hoppas på att han kommer snart :), Saknar min älski som bara den!

Skriver sen!

PUSS

Livet är bra!

Ojojoj, vad livet kan vara bra ibland! Ibland kan det vara lite neråt men sen när det går upp igen mår man ju som bäst! Nu är en sån stund som jag mår bra ! Underbar pojkvän, underbara vänner och en underbar familj! vad mer kan man begära liksom? Alltså, Älska Livet!

Och nu är älski och jag en dag närmare att få våran lilla Chihuahua! :)

Nu kommer lite bilder på Me, Myself And I!







Nu ska jag kolla på Big Brother sen sova! Imorn blir det Sthlm! :)

PUSS

nudååå??

Hejsan alla!

Sitter hemma och har sjukt tråkigt! läängtar till på lördag! då ska vi hämta voffe! :D kul som fan ska det bli! längtar ihjäl mig!! Måste ha något att görra för att inte sitta och tänka på voffen hela tiden! Någon som vill hitta på något? ;D

PUSS

innesittar dag!

Suttit inne hela dagen typ, det enda jag har gjort är åkt och hämtat bror och handlat. mycket mer har det inte funnits ork för, spelat sims har jag gjort ett tag också, men min data är så jävla seg så den orkar ju typ inte med nå spel ;O.

Nyss kollade jag och älski på filmen Shutter Island, konstig film, men ganska så bra. Man fattar ju typ ingenting förrän i slutet av filmen, haha
Nu kanske det blir en till film med lite chips och dipp till, mumms! :)

PUSS

100% äkta löshår!!!!


Rapunzel Of Sweden!

Det bästa håret jag har köpt! 100% äkta hårförlängning!
Det här vill jag verkligen tipsa er om att köpa om ni vill göra en BRA hårförlängning, finns i massa olika färger och nyanser!



Här har jag hårförlängning från Rapunzel Of Sweden! Jag blev jätte nöjd och det ser verkligen äkta ut!
Jag satte i mitt löshår med micro ringar och det satt jätte bra och jätte länge utan att bli ett dugg slitet.
Detta  rekomenderas!

det är över nuuuuuuu!

Grattis till mig! ingenting kvar att göra i skolan! sjukt skönt! nu är det bara att börja söka jobb! hahah, skulle vilja ha lite ledigt ett tag, men måste ju ha pengar, efterssom utan pengar kan man ju faktiskt inte leva ;o..

och igår var jag hos tandläkaren, fii faaan, säger ja bara.. Inga hål eller nått i alla fall, men tycker inte om när folk ska gräva en i munnen ;o! men det gick ju bra tillslut i alla fall som tur var :) ..

Nu ligger jag hemma och tänkte hoppa in i duschen och sen fixa mig, sen bara vänta på att älski slutar jobbet.
Juste idag ska ju jorden gå under också! haha, tror jag inte ett dugg på, men det finns ju överdrivet många som tror på det! Ofta man slutar jobbet för att hinna göra dom saker man vill innan man dör bara för att en  89-årig gubbe säger att jorden ska gå under? Jag menar, han har ju haft fel förut?! haha ;D Så ni som är rädda där ute kan ju vara lugna! för det han säger är ju inte ens trovärdigt? ;) haha

Nu blire duschen!

PUSS

hemma och gör ingenting..

Sitter hemma och har skit tråkigt! Finns verkligen ingenting att göra! egentligen borde jag sätta mig ner och läsa, men det orkar jag inte, läste typ 20 sidor för några timmar sen men orkar fan inte läsa, sämsta boken är det också och de gör det ju inte bättre direkt! Man kanske skulle ta sig en promenad eller ut och springa ? ;O men vet inte om ja orkar de heller idag.. haha

Skriver väl senare kanske,

PUSS

Sitter hos älski pälski! :)

Hejsan hejsan!

Nu sitter jag hos min älski pälski! Har inte haft speciellt mycket för mig idag, kollat på film bara, och hjälpt älski med hans fönster lite :). Nu tänker vi kolla på pirates of the carribean, tredje filmen, så man fattar lite när vi ska gå på den nya filmen på bio! :)




Här har vi älskis Gädda Hans! :)

Som ni ser så är han ganska tjock just nu, dett beror ju på att vi har matat honom med fyra st tigerfiskar som tidigare var i mitt akvarium. Tror han blev nöjd med dagens meny :)

Nu ska vi myyys pyyyysa och kolla film! :)

PUSS

tiden bara rinner iväg!

Hejsan hejsan!

Guuuud så fort tiden går! det är sjukt, har typ ingenting kvar i skolan nu! Sen är skiten avklarad ! för alltid! :D
Men det känns ändå som att det kommer bli tråkigt, fatta om man sitter där arbetslös sen jätte länge, fatta uttåkad man kommer bli! :o inte okej! Tur att älski och jag får våran lilla vovve snart! :D Då tror jag nog inte det blir lika tråkigt när man har lilla vovven! :)

Nu sitter jag hemma och funderar på livet, näärå, men funderar på varför inte min Sääändra svara i telefooonen!? ;OO Vill prata, och MÅSTE prata med henne! ganska akut läge känns det som, så om du ser det här Sandra, så RING MIG! (;'

Nu blir det lite mat sen prova få tag på Sandra igen, sen ikväll ska jag till älski :)


PUSS

nu var det bra längesen jag skrev...

hej hej alla!

OJ vad det var längesen jag skrev nu, har sagt att jag ska bli bättre på det men nu har jag VERKLIGEN INTE haft tid! :O Är sjukt nära studenten nu, och har haft hur mycket plugg som helst att göra, så nu är jag inte efter i något! och har inte så mycket kvar heller! sjukt skönt!

Jag och älsk har varit och kollat på vovve också! Så nu i slutet av Maj får vi en liten Samantha :). Hon är helvit och jätte söt! Tyvärr så ska jag ju göra mig av med mina älskade katter :(, Men dem får det nog bättre där dem kan få vara ute när dem vill och slippa sitta i en sele. Så nu försöker jag hitta ett bra hem åt dem, helst innan vi får hunden också. Så vi får se hur de går.

Idag har jag sovmorgon i alla fall, börjar 12.20! skit skönt! :D och slutar 13.10, de ni! ;)

Nu ska jag bränna lite skivor sen dra till skolan :)

PUSS

RSS 2.0