sjuk..

Hejj hopp!

Idag är man sjuk.. Usch, vaknade imorse och var helt slut! orkade inte ens röra mig nästan, så visade det sig att jag hade feber, hade väldigt ont i halsen också, så bäst att inte åka till jobbet då kanske. Hellre missa typ två dagar på jobbet än att man åker dit och mår dåligt och sen kanske får vara hemma ännu längre..

Har tagit massa olika medeciner nu i alla fall, så nu tänker jag bädda ner mig i soffan och kolla på vänner!

PUSS

slutade tidigt idaaag!

Idag slutade jag för en gångs skull tidigt! (; kan vara skönt de me! hihi SÅ nu sitter jag hemma i soffan och latar mig, ska väl snart börja med maten, sen ska jag lägga mig i soffan igen! Älskling köpte pepparkakor igår också, så det försvinner nog några sånna ikväll ;)..

PUSS

segis dag..

Idag har det varit en jobbig dag, väldigt seg och tråkig dag. Blev mjukisar och mys tröja idag på jobbet. Vill helst ha jeans eller leggings på mig om dagarna men idag orkade jag verkligen inte! Men sånna dagar får man väl också ha? hehe, kan skylla på att jag är lite sjuk också..! *host*

Nu ska jag titta på lite fina tomtekläder åt Majsan! hihi!

PUSS

söndag.

Söndag....

Tänker inte lägga ner onödig energi på att skriva så mycket idag! haha

Var till sis och niclas igår i knivsta och förfestade och sen krogen, liite misslyckat krog besök, med det menar jag att vi hann inte vara inne på krogen mer än några minuter kändes det som, sen skulle bussen gå hemåt! I och för sig så tog vi den tidiga bussen (00.15) bara för att vi måste ju ha skjuts hem från gimo, ingen bra idé att börja gå den långa vägen hem, hehe. Kom iväg från Knivsta lite sent, därför det blev som det blev. men jaja, kul hade vi så länge det varade! :)

Nu ska älskling och jag laga middag och sen blir det mys i soffan med chips och dipp till en bra film!

PUSS

....

Hejsan!

Inte skrivit på en hel vecka nu, men har som vanligt inte orkat. Har haft fullt upp. Jobbat hela veckan och varit ute på massa saker.

Nu sitter jag i soffan och ska snart in för att duscha och sen fixa mig och käka lite, sen får vi se hur det blir ikväll, det var besstämt att vi skulle ut på krogen ikväll, först till knivsta på förfest hos syster och niclas, men fick reda på nyss att stackars syster ligger hemma med feber! :( Så får se hur det blir av kvällen! Men något ska man väl kunna styra upp! :)

PUSS

halvbra lödag hittills..

Hejsan,

Idag vakande jag med ett bra och glatt humör, som sedan snabbt sjönk med några snedsteg.. Åååh vad jag hatar att vissa människor aldrig kan förstå en. får hoppas på att det blir en bättre kväll, snart ska vi in på bio älskling, tobbe, johanna och jag. blir nog mys, vi ska se paranormal activity 3, den ska tydligen vara bra, så vi satsar på de.

Jaja, ett glas vin till middagen så är det väl bra sen.

PUSS

duktig idag jag dåå

Idag har jag varit så duktig såå, har jobbat till kl två, sen har jag varit och hälsat på Sandra och kikat hur hon bor nuförtiden ;), sen har jag varit ute på promenad med Majsan, jag har tvättat all tvätt (det var inte lite tvätt då heller!) sen så har jag lagat mat och bakat! Kan känna mig lite diktig idag faktiskt :)..

Imorgon är det en kort jobbdag också, 07.30 - 13.00.. sköönt :) Speciellt när det är fredag :).

Nu ska jag titta på lite mobiler, är ganska sugen på att köpa en ny, ;D Får se om man hittar någon som passar :).















Där var lite bilder från Rättvik! :)

PUSS

Film time...

Jobbat heela dagen ända till kl halv fem, sen blev det hem och åt lite mat sen den dagliga sov stunden framför tv,n sen vakna upp, duscha och nu sitta här, så nu ska det bli film och ska leta upp något gott i kylen tror jag faktiskt. Är jätte sugen på något! :o Yaya, orkar inte skriva någe mer nu. Jobb imorn me 7.30 - 14.00 ... Slutar tidigt, men lite jobbigt ändå.

PUSS

dålig update..

Haha, som vanligt, inte orkat starta min dator. I söndags var jag heeelt slut som människa, och igår jobbade jag och idag jobbade jag, men nu startade älskling datorn så då passade jag på att låna den! ;)

I lördags på våran fest i alla fall, ja vad säger man, det var kul. Men vissa människor vet ju bara inte hur man ska bete sig bland andra folk. Men de allra flesta hade nog kul tror jag i alla fall, och det var ju det som var meningen, right?!..  Men nästa fest man har, om det blir någon, kanske det skulle kunna varit lite fler folk.. :) Händer väl någon gång det med!

Idag har jag och älskling varit tillsammans i nio månader. Om man räknar från den dagen ( vi sa att vi var tillsammans ) låter ju väldigt mellanstadie aktigt, men vad ska man göra då? ;D haha Så idag efter jobbet gick jag och handlade lite rosor och ett fint kort och åkte hem och fixade till det med lite tända ljus och en mys middag. Tror han blev väldigt glad över det. :) Först kom han inte på varför jag hade gjort det sådär mysigt men sen kom han på det, ;).

Nu sitter jag och kollar på 112 på liv & död. Bra program, så jag fortsätter med det.

PUSS

Ikväll blire Party

Ikväll ska vi ha våran inflyttningsfest, hoppas på att det blir en lyckad fest bara! ;)
Så nu ska vi snart börja fixa allt i lokalen, har hållt på här hemma och städat hela dagen, hann med en liten promenad imorse bara, sen dess har jag städat. Men fint blire :).
Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och fixa mig sen ska jag laga lite mat, sen bär det av till Österby för att hämta bror och lite fler :).

Ha en kul kväll allt glatt folk! :D

PUSS

fredag

Hejsan hejsan!

Idag är det fredag och jag och älskling ska snart äta middag, vi sitter och fixar ihop lite musik till morgondagen, :) Vi hoppas på en kanon kväll imorgon. Kommer det rätt folk så blir det kul! :)

Annat jag gjort idag då, ja, tränat zumba och tittat på en film. haha, Finns inte så mycket att göra mitt på dagen sådär om man inte jobbar! Skyller på de .. :)

Nu blir det lite mat sen ett glas vin kanske? :)

PUSS

en kväll utan älskling...

Nu har jag varit duktig och tränat zumba och varit ute på en lång promenad. Så nu ska jag och Maja titta på Mean girls och vänta på att få åka och hämta älskling, han är på hockeymatch i Gävle, så ska hämta honom i Gimo sen, men det känns långt dit så blir en film eller två så länge medans man väntar. Tomt här hemma utan älsklingen!

PUSS

godmorgon!

Jätte tråkigt vädeer idag! Vill ha soligt och hel blå himmel så man kan gå ut och NJUTA av en promenad! Får bli en tråk promenad idag då istället.-.
Men först ska jag kolla på sjunde himlen innan jag flyttar mig från soffan.

Ska titta på Nelly.com också om det finns nå fina kläder som man kan beställa! :)

PUSS

....

GodKväll!

Ikväll blir det till att ta ett låångt bad efter att ha jobbat lång dag idag igen! niice.
Sen blir det kanske en film eller något.
Har inge mer som jag känner att jag behöver dela med mig av idag, !

PUSS

RSS 2.0